Menu

Jyllandsserie

Vi er klubbens 3. hold, og spiller i jyllandsserien. Hos os lægges der stor vægt på at indarbejde et fast spilkoncept, der skaber et hold, hvor alle forstår deres positioner og roller på banen. Det giver samtidig den fordel, at vi hurtigt kan integrere nye spillere rent taktisk.

Vi forsøger også at skabe et sundt træningsmiljø, hvor der hele tiden er fælles forståelse for de formål, hver eneste øvelse bringer med sig til både holdet og den enkelte spiller.

Hele setuppet er afstemt i forhold til 2. holdet, så der er kortere vej fra 3. holdet til 2. holdet for dem, der har ambition om at spille på det højest mulige niveau. Det kræver, at der både trænes på at forbedre en god holdpræstation samt at udvikle den enkelte spillers individuelle egenskaber. Alt skal derfor afspejles tydeligt i en afvekslende træning, hvor der blandt andet fokuseres på taktisk forståelse, teknisk og fysisk træning samt indarbejdet holdspil. Det er vigtigt for os, at der er plads til spørgsmål og afklaringer undervejs, så alle kan være med i deres eget tempo.

Det er også meget vigtigt for os, at der er et godt socialt sammenhold imellem spillerne og med vores 1. hold. Derfor afholder vi forskellige arrangementer udenfor træningen, herunder en afslutningsfest hver sæson og alternative træningspas. Vi ser også hinandens kampe så ofte vi kan, og så træner vi på baner op og ned af hinanden, så vi hele tiden har oplevelsen af, at vi spiller på samme hold. 

Vi er altid på udkig efter nye spillere, så kom endelig forbi til en træning og lær os at kende.

TRÆNINGSTIDER

  • Mandag, bane 13: kl. 18:30-20:00
  • Onsdag, bane 13: kl. 18:30-20:00

Ønsker du at spille fodbold for vores hold i jyllandsserien, kan du kontakte nedenstående trænere og aftale en prøvetræning.