Menu

Ingen mål og ét point til hver

image Foto: vildmedfoto.dk, Trine
05. oktober 2019 kl. 22:05

Der var vigtige point på spil i Nordjylland i dag, da Jammerbugt lagde græs til opgøret i 2. division mod Vejlby Skovbakken Aarhus. Begge hold har en plads i oprykningsspillet inden for rækkevide. Kampen blev spillet allerede kl. 12.00, da tv-kanalen SPORT LIVE live-transmitterede kampen. Derfor var det et VSK-mandskab, der måtte tidligt op og afsted for at kunne ankomme til Pandrup kl. 10.30. Omgivelserne kunne man ikke klage over. Udover de rullende tv-kameraer, så var banen perfekt (i hvert fald til kampstart) og værtsskabet fra hjemmeholdet var også i top.

Kampen startede med meget spil midt på banen. Begge hold fik ro til at bygge spillet op, og der blev spillet forholdsvis afventende. Den største mulighed i første halvleg tilfaldt VSK Aarhus. Efter et hjørnespark, hvor Rasmus Borup fandt Jonas Spornberger, endte situationen med en afslutning til Jakob Rittig, men den nordjyske målmand var desværre på plads.

I første halvleg havde Jammerbugt FC bestemt også sine tilbud. Flere gange skabte taktisk kloge kombinationer på siderne gennembrud. Dog stod Mathias Rask Thomsen endnu en god kamp, og Jammerbugt fik derfor ikke udbytte af sine chancer.

I anden halvleg var kampbilledet, at Jammerbugt FC var mest på bolden. Mulighederne til VSK Aarhus kom aldrig for alvor, selvom der var flere tilløb særligt på omstillingerne. Heldigvis var hjemmeholdet heller ikke skarpe på sine muligheder, og derfor kunne VSK tage hjem til Aarhus Nord med 1 point som belønning for hårdt arbejde.

Kampen bød på comeback til forsvarsspilleren Anders Kjeldgaard, der har været skadet siden august. Kjeldgaard er en fornøjelse at se i sit velovervejede forsvarsspil, og bliver helt sikkert en gevinst for VSK Aarhus fremover. Desuden fik indskiftede Jacob Kromann sine første divisionsminutter i denne sæson.

Om denne kamp overbeviste SPORT LIVE om at 2. divisionsfodbold, er noget, som der skal sendes mere af i fremtiden, skal vi lade være usagt. Underholdningsværdien var måske ikke den højeste i dag i Jammerbugten, men spænding og fight kompenserede herfor.

VSK Aarhus fortsætter ufortrødent sin jagt på en billet til oprykningsspillet. Næste uge venter Thisted FC på Vejlby Stadion.