Menu

Optakt: VSK vil fremover stepperne, også i tabellen.

image
11. oktober 2019 kl. 11:49

Lørdagens modstander i 2. division på Vejlby stadion er Thisted FC, der sidste sæson spillede i NordicBet-ligaen. Holdet har ambitioner om hurtigt at vende tilbage til den næstbedste række. Efter en lidt vaklende start med to nederlag, er Thisted tilbage på sporet – og bortset fra et ”black-out” i Middelfart, hvor holdet tabte 5-1 efter at have været foran 1-0, har holdet fået point i alle kampe. Thisted ligger pt. på 5. pladsen med 18 point. Man har derfor etableret sig i den gruppe, der efter påske går ind i oprykningsspillet.

Noget yder på, at rækken er ved at knække lige under Thisted, så der bliver en intens kamp blandt de øvrige hold om at få den sidste plads, som sikrer adgang til oprykningsspillet i foråret. Thisted kommer til Vejlby med selvtillid efter en klar 3-0 sejr over FC Sydvest i sidste weekend.

Efter to svære udekampe vender VSK´s divisionshold også tilbage til Vejlby stadion med selvtillid. En flot 3-2 sejr over AB i Gladsaxe og 0-0 i den svære udekamp i Jammerbugt gav 4 point, og holdet har fået en tro, at man kan blande sig mellem de bedste. I Jammerbugt havde Malthe Nygaard og Mark Mikkelsen karantæne, så de vender tilbage i truppen til lørdagens kamp. Kampen i det nordjyske gav come back til Anders Kjeldgaard og sæsondebut til Jacob Rasmussen og Jakob Kromann.

Sidst de to hold mødtes var i premierekampen på Thisted stadion, hvor Thisted kom foran 1-0 ved Jeppe Mehl, men VSK vendte slaget med godt fight og elegant spil, så kampen sluttede 4-1 i VSK´s favør. ” Det bliver et helt andet Thisted-hold, VSK kommer til at møde lørdag. I premieren var der ikke meget, der hang sammen, men det har vi heldigvis fået lavet om på” – udtaler den unge Thisted-forsvarer, Emil Lagergaard og fortsætter: ”Vi kommer med 120 og er klar til at tage alle 3 point”.

Det er den første kamp i anden runde af kvalifikationsspillet og det er en vigtig test på, om VSK kan fortsætte de gode takter, så der stadig er mulighed for en plads blandt de 6 bedste.

Vi ser frem til en god og velspillet fight lørdag på Vejlby stadion og byder velkommen til publikum, spillere og ledere fra Thisted Elite FC, dommer Jonathan Garcia Nilton og hans crew samt fangruppen, VSK Ultras.