Menu

VSK besøger Jammerbugt (på TV)

image Foto: vildmedfoto.dk, Trine
04. oktober 2019 kl. 14:00

De seneste to kampe har for VSK Aarhus’ vedkommende budt på opgør mod to traditionsklubber – nemlig AGF og AB. Resultaterne blev 1-1 i ordinær tid mod AGF hjemme i Vejlby og en 2-3-sejr ude på AB’s flotte stadion. Herudover var opgørene kendetegnet ved flere særdeles gode præstationer for de blå fra Aarhus Nord.

Denne weekend gælder det en modstander, som måske ikke er en traditionsklub at sammenligne med AB og AGF, men som i divisionsregi har masser af traditioner og historie. Vi skal en tur nord på, hvor Jammerbugt FC venter.

Vi skal nu fortsætte de gode takter. Hvis man som spiller har som mål på et tidspunkt at spille på et niveau, der er højere end 2. division, så skal man kunne præstere sit topniveau weekend efter weekend. Derfor er det en svær mental test, der venter i morgen i Nordjylland: Kan du blive ved med at præstere dit maksimale?  

Fremgangen de seneste par uger for Jens Gjesings tropper har ikke været til at tage fejl af. Spillerne har været utroligt hårdtarbejdende. Alle mand har sat holdets bedste i første række også selvom, at det har betydet, at nogle spillere har fået flere defensive opgaver. Eksempelvis har Jonas Spornberger og Malthe Karsberg leveret stærke defensive indsatser, selvom de primært er offensive spillere, og deres fortjente belønninger kom i AB i søndags i form af mål og assists.

Mødet med Jammerbugt FC i morgen kræver igen en indsats, som den vi leverede i AB. I denne række får man ingen point foræret, så hvis der skal 3 point på kontoen, så skal alle spillere igen præstere sit absolut maksimale. Vi forventer en ekstrem hård og svær kamp

Kampstart er allerede kl. 12.00 i morgen lørdag på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup. Kampen transmitteres på Tv-kanalen SPORT LIVE. Det er en fornøjelse at se hvordan, at opmærksomheden om 2. division stiger. Vi har i mange år vidst, at der bliver spillet spændende og gode fodboldkampe i landets tredje bedste række hver eneste weekend. Det har medierne nu i stigende grad også fået øjnene op for.

I karantæne har VSK Aarhus Mark Mikkelsen og Mikkel Nygaard.