Menu

VSK møder ny traditionsklub

image Foto: vildmedfoto.dk, Trine
28. september 2019 kl. 13:42

Torsdag aften gav Vejlby Skovbakken Aarhus kamp til stregen til superligaklubben AGF i Sydbank Pokalen over 120 minutter. Søndag kl. 15.00 gælder det så endnu en modstander med stolte historier og traditioner fra de danske divisioner. Det er nemlig Akademisk Boldklub, AB, som holdet fra Aarhus Nord skal besøge.

Gladsaxes akademikere blev inden sæsonstart trukket op af hatten i divisionsforeningen som det hold fra Sjælland, der fik æren af at havne i Vest-puljen. AB har, som det kan aflæses i tabellen, gjort det rigtigt pænt i denne sæson, og søndagens modstandere spillede ligesom VSK Aarhus også pokalfodbold i midten af denne uge. AB gik faktisk videre mod topholdet fra 1. division, Viborg FF, så det er på alle måder en ekstrem kompetent modstander, der venter søndag.

I VSK Aarhus-lejren er der masser af tro på egne evner, selvom det blev til et pokalexit i torsdags. Man gjorde rigtig god figur mod Superliga-mandskabet fra Aarhus Syd. Løbearbejde på midtbanen af Marcus Sloth Jørgensen, Mark Mikkelsen og Magnus Clemmensen var i en klasse for sig. Det samme var den defensive indsats fra Jonas Spornberger og Malthe Karsberg. U19-spilleren Jacob Green-Pedersen dominerede luftrummet med sine clearinger, og Mathias Rask Thomsen, på stregen, stod en flot kamp.

Manager Jens Gjesing udtaler før kampen mod AB: “Vi skal møde rækkens bedst spillende hold på deres eget græs, og det bliver helt sikkert en stor udfordring. Der skal en yderst koncentreret indsats til for, at vi kan skabe et resultat. Selvom vi ikke har fået de points, vi gerne ville have haft, så har der været meget positivt at tage med. Ikke mindst senest mod AGF, hvor vi leverede en flot indsats.”