Menu

Super1Rent: Man skal give for at få

image
Trine Hermansen
18. marts 2019 kl. 15:18
Hos Jesper Blak fra Super1Rent er der ingen tvivl om, hvorfor han har glæde af at være medlem af VSK Aarhus Erhvervsnetværk. Han betegner netværket anderledes end andre – på den positive måde.

Super1Rent er meget mere end dét folk normalvis forbinder med et rengøringsfirma. Her spænder opgaverne bredt – lige fra almindelig rengøring hos private og erhverv, over komplet byggepladsservice og slutrengøring på store erhvervsbyggerier til staldrengøring og rengøring hos socialt udsatte og skrøbelige borgere.

Virksomheden holder til på Bavne Allé i Hadsten, men har opgaver i hele Jylland. Jesper Blak, adm. direktør hos Super1Rent, har været en del af VSK Aarhus Erhvervsnetværk siden 2017.

Fortrolighed er nøglen
Jesper Blak betegner erhvervsnetværket i VSK Aarhus som anderledes – på den positive måde. Hos ham er der ingen tvivl om, hvorfor han har glæde af at være medlem.

»VSK Aarhus Erhvervsnetværk adskiller sig fra andre netværk, fordi vi ikke måler hinanden på, hvor meget vi handler med hinanden. Vi går mere efter at skabe gode relationer«, fastslår Jesper Blak.

»Grundholdningen i netværket er nok, at man skal give for at få. Det virker ikke at være påtrængende, men alle får taletid og lov til at fortælle, hvad deres virksomhed kan tilbyde. Selvom agendaen ikke har fokus på direkte salg, så har jeg alligevel fået nye kunder her«, siger Jesper Blak, der sætter stor pris på fortroligheden blandt medlemmerne i netværket:

»Sparringen i VSK Aarhus Erhvervsnetværk er en vigtig del for mig. Jeg oplever stor åbenhed og oprigtigt engagement i hinandens forretninger. Her kan vi både tale om vores succeser og udfordringer, og derfor skaber det værdi for mig at være medlem«.

Bakker op om sporten
Hos Super1Rent har man tradition for at støtte en lang række lokale sportsklubber og idrætsudøvere på forskellig vis.

»Jeg glæder mig til fortsat at udvide relationerne gennem aktiv deltagelse i VSK Aarhus Erhvervsnetværk og på den måde også bakke op omkring VSK Aarhus, som er én af Jyllands største fodboldklubber målt på medlemstal«, slutter Jesper Blak.

Vil du vide mere om Super1Rent?
Få mere at vide om de mange serviceydelser Super1Rent tilbyder ved at besøge hjemmesiden: https://super1rent.dk/ – eller kontakt Jesper Blak på telefon +45 70 220 456 og e-mail: jb@super1rent.dk

 

---

Næste møde i VSK Aarhus Erhvervsnetværk er den 24/4-2019, kl. 7.30 – og du kan komme med som gæst. Læs mere om netværket