Menu

DBU Fodboldskole

Se her et lille udpluk af den afholdte DBU Fodboldskole 2018 i VSK Aarhus

 

DBU FODBOLDSKOLE 2019

Spillerudviklingen starter på DBU’s Fodboldskole. For mange starter drømmen om landsholdet i en ung alder, og rentfaktisk har størstedelen af spillerne på det danske landshold alle været på fodboldskole, da de endnu ikke vidste, hvilken fodboldfremtid der ventede dem Derfor glæder det os at informere dig om, at DBU’s Fodboldskole kommer her til klubben i sommerferien, hvor drenge- og pigespillere født i årgang 2004-2011 kan få en uges træning med fokus på spillerudvikling. Billetprisen er kr. 869,- inkl. kr. 30,- i billetgebyr (ekskl. kortgebyr). 

I VSK Aarhus vil der blive afholdt fodboldskoler i uge 27 og 31. Man kan finde yderlige info samt købe billet i nedenstående link. 

https://fodboldskole.dbu.dk  

Vær opmærksom på at man skal søge på 'Vejlby Skovbakken Aarhus' for at finde fodboldskolerne, der afholdes i VSK Aarhus. 

STOP AF BILLETSALG OG VENTELISTE

Billetsalget stopper ugen før afvikling: Herefter er det muligt at skrive sig på venteliste. Hvis der bliver en billet ledig, vil du modtage en mail, hvorefter du har 24 timer til at købe billetten. Købes billetten ikke indenfor 24 timer, vil billetten blive tilbudt den næste på ventelisten.

ÆNDRINGER AF BILLETOPLYSNINGER

Det er vigtigt, at du oplyser om eventuelle ændringer af e-mail, tlf. nummer eller adresse. Ved ændring af tøjstørrelse kontakt DBU på mail klubsupport@dbu.dk eller tlf. 43 26 54 00. Se i øvrigt DBU's hjemmeside. 

OMBTNING AF BILLET

Hvis du ønsker at ombytte billetten til en anden DBU Fodboldskole, hvor der stadig er ledige pladser, skal du kontakte DBU på tlf. 43 26 54 00 eller på mail: klubsupport@dbu.dk. Overdragelse af billet til anden person. Hvis du har overtaget billetten fra en anden skal du gå ind via det link, som står oplyst på billetten. Her skal du ændre samtlige oplysninger. Det er vigtigt, at du ændrer oplysningerne, så deltager får korrekt tøj str. m.m. Det koster et gebyr på kr. 30,- ved overdragelse af billet. Det er ikke muligt, at få billetten refunderet, hvis deltageren bliver forhindret i at deltage. Billetten refunderes kun ved aflysninger. Hvis der ikke tilmelder sig mindst 24 deltagere til den enkelte fodboldskole, vil arrangementet blive aflyst. Skulle der forekomme aflysning, vil DBU give besked via mail. Ved aflysning refunderes hele billetprisen inkl. gebyret på kr. 30,-.

FAKTA OM DBU's FODBOLDSKOLE

Piger og drenge, årgang 2004 - 2012 Afvikling; En uge i skolernes sommerferie i ugerne 27-31; Tidspunkt: Mandag til fredag alle dage kl. 9.00-15.00