Menu

VSK Aarhus donerer tøj til Uganda

image En gruppe glade drenge i deres Skovbakken trøjer. Credit: X-Suba
Daniel Lauridsen
14. december 2016 kl. 18:40
VSK Aarhus har nu doneret 200 sæt trøjer til organisationen X-Suba Sport 4 Development, som har til formål at uddanne unge i Walukuba-Masese provinsen i Uganda.

Skovbakken Fodbold har tidligere doneret trøjer til X-Suba Sport 4 Development og VSK Aarhus er derfor stolte over igen at kunne støtte organisationen. X-Suba Sport 4 Development er en organisation og et sportsudviklingsprojekt, hvis formål er at uddanne unge i Uganda indenfor sundhed, almen uddannelse og livs læring, igennem sport. Organisationen har derudover også til mål at skabe trygge rammer for børn og unge i Walukuba-Masese provinsen.

X-Suba udbyder fodbold, basketball, rugby, volleyball og dans til de unge. Dette foregår i kombination med livs læring hvor man uddanner de unge i sundhed og sygdomme som et led i forebygning af disse. På fodboldlinjen har man startet projektet "I AM A KICKER", som har til formål at give de unge uddannelse indenfor fodbold, samt dannelse. Man ønsker igennem fodbold at give de unge mere selvtillid på banen, som skal hjælpe dem udenfor banen i deres dagligdag. 

Organisationen arbejder med 45 unge hver dag, hvori de får lov til både at dyrke sport og modtage undervisning på de skoler de normalt går på. Programmet har i de sidste par år oplevet stor støtte hos de lokale, hvor man har dannet partnerskab med flere skoler i provinsen.

Vi er hos VSK Aarhus glade for at kunne gøre en forskel!

For yderligere informationer om organisationen henvises der til deres officielle Facebook-side som findes ved søgning af:
X-Suba Sport 4 Development Uganda