Menu

Profileret opgør lørdag

image
31. august 2023 kl. 16:41

PROFILERET OPGØR LØRDAG

Der er lagt op til et profileret opgør, når den hæderkronede Køberhavner klub, BK Frem, lørdag kommer til Vejlby.

BK Frem har gennem mange år været en af profilerne i dansk fodbold med masser af landsholdsspillere fra Sophus ”Krølben” og frem til nutiden. Frem er eneste nedrykker fra 2. division, og der er forventningen, at holdet vil spille med om de to oprykningspladser. Klubben har dog fået en lidt skidt start med nederlag i de første tre kampe. Sidste weekend trak Frem dog en klar 3-0-sejr i land mod Vejgaard.

Klubben fra Valby har haft en stor udskiftning i spillertruppen efter nedrykningen. Bl.a. er Martin Conley (tidligere Middelfart og B93), Tobias Noer (Ishøj), Jonas Milner Rosfeldt (FA 2000), Lucas Lodberg (tilbage fra HIK) og Sylvester Seeger-Hansen (AB) er alle kommet til forud for denne sæson. De to sidstnævnte var målscorerne i den seneste kamp.

Hos VSK er Jonas Spornberger, Simon Søndergård Rasmussen og Mathies Schjellerup tilbage i truppen, og i lørdags kom debutant Blend Istrefi ind og gav prøver på sit talent. Så det er en fortrøstningsfuld cheftræner, Jens Gjesing, der ser frem mod en lang turnering, hvor de første fire kampe har vist, at mange hold i rækken kan slå hinanden.

Både Frem og VSK har en selvforståelse og forventning om, at begge hold vil være en del af oprykningsspillet i foråret 2024. Der er lagt op til et spændende opgør mellem VSK og Frem på lørdag kl. 13.30. Der plejer at være jævnbyrdige opgør mellem to velspillende hold, der passer godt til hinanden. Det er to hold med ambitioner, der i 2022 sluttede som nummer 2 og 3. Hvorefter Frem rykkede op sammen med FC Roskilde.

Fodbold i 3. division skal ses tæt på banen. Frem-tilhængerne kommer i stort tal i busser. Hvis du skulle være forhindret i at møde op i Vejlby, så er der sat kaffe over til en spændende og betydningsfuld kamp, som også kan live-streames hjemme i sofaen.

Kampen spilles på lørdag d. 2. september kl. 13.30 på VSK´s kunstgræsbane. Du kan købe billetter til kampen på lørdag her:

https://vskaarhus.safeticket.dk/92189/3_division_VSK_Frem

Kampen kan streames på Divisionsforeningen platform: https://3-division.dk/streaming/

Luk