Menu

Retfærdig pointdeling

image
07. november 2023 kl. 15:53

VSK spillede 1-1 og fik dermed et point med hjem fra udekampen på Ishøj stadion. Dermed holder VSK fast i førstepladsen – nu et point foran Frem.

Kampen mod Ishøj var flyttet til søndag på grund af Ishøjs pokalkamp mod AGF tidligere på ugen. Ishøj-spillerne var dog ikke specielt mærket af kampen mod superligaholdet, og gik frisk til sagen. Alligevel var det VSK som kom bedst fra land. Allerede efter fire minutter havde aarhusianerne et nærgående forsøg. Bolden røg ud til Asger Danelund Hemmingsen, som resolut sparkede riposten i mål: 0-1 efter fire minutter.

Der var anerkendende nik og roser fra Morten Bruun, fodboldkommentator og forfatter, der var på Ishøj stadion. Bruun har i øvrigt været træner for Hemmingsen på Idrætshøjskolen i Aarhus, så det var med en vis stolthed, at han konstaterede scoringen.

Med det hurtige mål og den gode start kunne man forvente, at VSK ville sætte sig på kampen og øge afstanden til Ishøj, der ligger lige uden for top-6. Men det håb blev spoleret mindre end ti minutter senere, da Ishøj fik hjørnespark. Rasmus From fik ikke bokset bolden ud af farezonen, og i feltet dukkede Ishøj forsvareren, Mikkel Vestergård, op og kunne sparke bolden ind over stregen til 1-1.

Som udgangspunkt var det to velspillede og pasningsstærke hold, der mødtes. Men begge hold havde stigende udfordringer med at få det polerede spil til at fungere efterhånden som kampen skred frem, og banen blev glat og opkørt. Så allerede kort ind i 2. halvleg kunne eksperten, Morten Bruun, forudsige, at kampen nok ville ende uafgjort. 1-1 blev resultatet og kampen blev overværet af Ishøjs borgmester, Merete Amdisen.

I slutfasen havde begge hold dog muligheden for at afgøre kampen. VSK havde et nærgående hjørnespark og efterfølgende et langskud, der suste tæt forbi den fjerneste stolpe. Mens Ishøjs indskiftede Ali Shah  havde bolden i nettet langt inde i overtiden. Målet blev dog korrekt annulleret for offside. Så kampen sluttede med en retfærdig pointdeling. Begge hold fastholdt dermed sin position som hhv. nummer et og syv.

VSK spiller hjemme i Vejlby på lørdag kl. 13.30 mod Vanløse.