Menu

Sæsonafslutning på lørdag

image
16. november 2023 kl. 16:32

Sæsonafslutning

VSK spiller sin sidste kamp i efteråret, når holdet lørdag møder Holstebro på udebane. Holstebro er ofte et vanskeligt hold at spille mod. Holdet er fysisk stærk og er bygget op omkring et massivt forsvar, hvor holdet står tæt i kæderne. Det sidste indbyrdes opgør er kun en måned gammel. Dengang sejrede Holstebro 0-1 på et straffespark der blev eksekveret af Noah Iversen, der er holdets topscorer med 8 mål.

Holstebro-forsvaret kan være vanskeligt at dirke op, og der var det i særdeleshed i denne kamp, hvor forsvaret blev holdt godt sammen af bl.a. John Ndjate. Han sidder imidlertid over i lørdagens kamp. I weekendens kamp i Svendborg tabte Holstebro 2-1 og i sidste hjemmekamp tabte HB til Frem med 1-3, efter at have været foran 1-0 på en effektiv udnyttelse af en af de farlige omstillinger, som holdet er specialister i.

VSK kommer med selvtillid efter 4-0 sejren over Vanløse. Med et godt resultat på lørdag vil VSK stå godt inden de seks runder i foråret, som vil afgøre, hvem der skal spille i oprykningsspillet efter påske.

Cheftræner, Jens Gjesing, har endnu ikke truppen helt klar. Men han og holdet er indstillet på at slutte efterårssæsonen godt af, så man kan gå på en fortjent juleferie, og forberede sig til en uhyre jævnbyrdig og spændende forårssæson. Indtil videre kan Gjesing glæde sig over, at holdet siden sommer på flot vis har formået at spille nye folk som Emil Vestergaard, Simon Puggaard, Marius Hausted, Peter Nemec, Christian Skou og Andrian Kviste Jensen ind på holdet. De har udnyttet chancen og dækket godt ind for nogle af de etablerede spillere på skadelisten.

Men inden VSK holder pause er der lagt op til en jernhård og fysisk fight mod et hårdt kæmpende Holstebro mandskab, der ledes af den rutinerede træner Kim Kristensen. Man kan se frem til en mandfolkedyst på lørdag d. 18 november kl. 13. Hvis man ikke dukker op på Krøyer Park i Holstebro, kan kampen streames på JFM Play.

Luk