Menu

Sidste hjemmekamp

image
09. november 2023 kl. 18:07

Sidste hjemmekamp

Lørdag kl. 13.30 spiller VSK sin sidste hjemmekamp i 3. division i 2023. Modstanderen er Vanløse, og der er lagt op til en spændende og vigtig kamp. De to hold har i de sidste år mødt hinanden fire gange årligt, så det er to hold med indgående kendskab til hinanden, der mødes.

Som regel spiller de to hold jævnbyrdige og seværdige kampe. Sidst VSK mødte Københavnerne var det i Vanløse idrætspark, hvor resultatet blev 1-1. Resultatet betød, at begge hold avancerede en plads, så Vanløse efter kampen indtog førstepladsen, mens VSK rykkede op på tredjepladsen. Det var halvanden måned siden.

Siden har Vanløse haft et par uafgjorte kampe og et par mindre nederlag, og dermed er holdet nu rykket ned på tiendepladsen i den ekstremt jævnbyrdige 3. division. Omvendt har VSK bevæget sig op på førstepladsen.

Det er imidlertid to jævnbyrdige og godt strukturerede hold, der mødes lørdag på kunstgræsbanen i Vejlby. Vanløse har ry for at stå markant godt i kæderne. Holdet vil gerne være spilstyrende og producerer også chancerne. Det bliver givet en kamp, der afgøres på effektiviteten i felterne og den hårde fight på midtbanen, hvor der er lagt op til mange dueller.

I de seneste kampe er talentfulde Blend Istrefi og Adrian Jensen startet inde. Mens Blend har tilføjet nye dimensioner fremadrettet, har Adrian Jensen spillet med stor autoritet og sikkerhed i forsvaret. Det bliver også spændende at se, om Asger Danelund Hemmingsen kan fortsætte de gode takter med sit målsøgende spil.

Der er således lagt op til en spændende sidste hjemmekamp i dette efterår, når de to etablerede 3. divisionshold, VSK og Vanløse mødes på lørdag d. 11 november kl. 13.30 på kunstgræsanlægget.

Du kan købe billetter til kampen på lørdag her: https://vskaarhus.dk/billetter/

Hvis du ikke har mulighed for at se den spændende kamp live – så kan den streames på: https://jfmplay.dk/fodbold

Luk