Smalt nederlag

image
29. august 2023 kl. 12:04

SMALT NEDERLAG

I lørdagens lokalopgør, slog den tidligere VSK-spiller, Anders Fæster, til 10 minutter inde i anden halvleg. Han scorede på et flot hovedstød uden chance for VSK-målmanden, Rasmus From. Det var en effektiv udnyttelse af Lysengs vel nok eneste chance i 2. halvleg.

I minutterne efter denne scoring havde VSK flere muligheder for at udligne og bringe sig foran. To minutter efter scoringen, prellede Asger Danelund Hemmingsens afslutning af på den ene opstander. Det skete efter flot forarbejde af debutanten Blend Istrefi. Han blev sammen med de to tilbagevendte spillere, Jonas Spornberger og Simon Søndergård Rasmussen skiftet ind i halvlegen, hvor cheftræner Jens Gjesing med inspiration fra de tre nye forsøgte at lægge et øget pres på Lyseng.

Det skabte en række chancer. Når man ser bort fra resultatet var der igen positive takter, som der kan bygges videre på. Simon Puggaard spillede sin første hele kamp, ligesom Peter Nemec bliver bedre og bedre, efterhånden som han og andre nye spillere finder deres roller i systemet og kan tage større ansvar.

I de fire første kampe har VSK haft en del rokader på grund af skader og udlandsophold. Men det er en fortrøstningsfuld manager, Jens Gjesing, der ser frem mod de kommende opgaver. ”Vi har fået nogle spændende unge spillere ind, som vi på sigt vil få stor glæde af”. – ”Når vi får spillet dem ind på de rigtige positioner, og samtidigt får nogle af de rutinerede kræfter stabilt tilbage, skal vi nok være med til at præge rækken”.

På lørdag bliver der mulighed for at revanchere 1-0 nederlaget til Lyseng, når BK Frem kommer på besøg i Vejlby.