Menu

Spændende opgør

image
14. september 2023 kl. 21:51

SPÆNDENDE OPGØR

Ishøj kommer på besøg lørdag i Vejlby. Der er lagt op til en spændende kamp mellem nummer 6, Ishøj og hjemmeholdet VSK, der ligger nummer 7. Gæsterne fra Ishøj har 9 point, som er to point flere end VSK, så det er vigtigt for hjemmeholdet at få point, hvis ikke 3. division skal knække over og skabe hul til top-6-holdene.

Det er samtidigt et opgør mellem sidste års nummer 3 og 4. Begge hold har fået en lidt skuffende start på denne sæson. Det er delvist begrundet i skader hos flere stamspillere. Alligevel er der så meget klasse på de to hold, at der er lagt op til en særdeles interessant match mellem to gode og angrebsivrige hold.

Forud for sæson har begge hold sagt farvel til sine topscorere, Daniel Stückler (20 mål for Ishøj i sidste sæson) og Tobias Bach (med 16 mål for VSK). De toppede også topscorerlisten i 3. divisions sidste sæson. Ishøj har reageret ved at hente Benjamin Warlo i AB Tårnby, hvor han var topscorer i sidste sæson. Han er en fuldgod erstatning og tilmed endnu stærkere i hovedspillet. Det så man et klart eksempel på i sidste hjemmekamp mod Holbæk, hvor han headede højre kanten Mohamed Azaquouns præcise venstrebens-aflevering i nettet.

Hjemmeholdet VSK skal prøve at komme tilbage til takterne fra sidste hjemmekamp mod Frem. Her var forsvaret stabilt, presset sad godt og angrebsspillet flød. Samtidigt steppede mange af de nye, unge spillere op. Spillere som Puggaard, Istrefi og Nemec blomstrede og gav prøver på deres talent. Samtidigt tog spillere som Søvndal og Simon Søndergård Rasmussen større ansvar.

Mød op og støt spillerne. Der er optræk til en særdeles seværdig og spændende kamp på lørdag d. 16 september kl. 13.30 på VSK´s kunstgræsbane. Du kan købe billetter til kampen på lørdag her:

https://vskaarhus.safeticket.dk/92722/3_division_VSK_-_Ishoej

Kampen kan streames på Divisionsforeningen platform: https://3-division.dk/streaming/

Luk