Menu

VSK spiller søndag ude mod Avarta

image
07. september 2023 kl. 13:13

VSK SPILLER SØNDAG UDE MOD AVARTA

Søndag drager VSK´s 3. divisionshold til Hovedstaden for at møde Avarta. Rødovre-holdet er tilbage efter et kort ophold i DS. Her blev holdet nummer tre i oprykningsspillet og kvalificerede sig dermed til 3. division.

Avarta ligger nummer ni med fire point, som er resultatet af sejr over Holbæk på hjemmebane og uafgjort på udebane mod Næsby. Blandt profilerne skinner den tidligere superliga-spiller i Lyngby, Lasse Fosgaard igennem. Han er forud for denne sæson vendt tilbage til barndomsklubben.

Avarta var i sidste weekend i Svendborg, hvor holdet fik en ”snitter” på 4-0.

VSK skal forsøge at følge op på den gode indsats mod Frem. En sejr på 4-1, flot spil og gode mål. Men 3. division tegner til at blive en jævnbyrdig række. Umiddelbart er Vanløse stukket af med 13 point for 5 kampe, men ellers er der tæt kamp omkring top-6-placeringerne. Tilsyneladende kan alle hold slå alle.

VSK viste takter, der kunne lede tankerne hen på det flotte forår, holdet leverede i oprykningsspillet. Relationer og aftaler sidder skarpere og skarpere efter hver kamp, og den unge energi, der er kommet ind på holdet, tvinger samtidigt de rutinerede til at levere både fysisk og spillemæssigt.

Spillere som Blend Istrefi og Peter Nemec har været med til at skabe større aggressivitet i spillet. Og som en af de inkarnerede tilskuere – den rutinerede Post - konstaterede efter Frem-kamp – så bliver der også afsluttet udefra.

Kampen i Rødovre spilles søndag d. 10 september kl. 13.00. Hvis du ikke er i Hovedstaden kan kampen ses live hjemme i stuen på streamingplatformen: https://3-division.dk/streaming/ - det hele kan nås inden landskampen.

Luk