Menu

Cecilie Johansen inden Super Match: Vi skal bidrage til festen

image
Michael Lynge
13. september 2019 kl. 16:54
I sidste spillerunde fik både VSK Aarhus og OdenseQ fuldt udbytte. Mest imponerende var OdenseQ, som sejrede 3-2 i Hjørring.

Lørdag kl. 13.00 står de to mandskaber så overfor hinanden i denne spillerundes Super Match. Værterne fra OdenseQ har lagt en stor indsats i at gøre kampen til en fest, og det er derfor med spænding at spillerne fra VSK Aarhus går på banen.

Mange tilskuere og ”Super Match”-konceptet er super fedt. Det giver selvfølgelig OdenseQ et boost, men de skal bestemt ikke undervurdere hvad det gør for os som udebanehold. Vi kommer for at få de tre point og forhåbentlig bidrage til en ligeså fed Super Match, som da vi spillede foran 700 tilskuere hjemme i Aarhus,siger VSK Aarhus profilen Cecilie Johansen

Mens OdenseQ hentede en overraskende 3-2 sejr i seneste spillerunde mod Fortuna Hjørring, kunne VSK Aarhus spille sig til en sikker og flot 4-0 sejr over BSF. Et opgør hvor VSK Aarhus kampen igennem dominerede spillet efter ikke at have ramt niveauet i de foregående kampe.

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke var en tiltrængt sejr for os som hold. I Sidste weekend formåede vi at få det hele til at fungere. Der var en god stemning i truppen før kampen, men sejren gav os da de ekstra procenter, hvilket har været med til at gøre det til en rigtig god uge op til denne kamp.

Kampen bliver spillet på Marienlystcentret lørdag kl. 13.00 og kan Livestreames via Mycujoo.tv.

 

Læs optakt til kampen på Kvindeliga.dk her

 

 

 

 

Luk