Menu

Hans Paarup inden duel: Jeg er imponeret af Thisted

image Foto: Ole Nielsen
Michael Lynge
20. september 2019 kl. 09:07
Det er igen blevet tid til Gjensidige Kvindeligaen efter midtugens Pokalturnering

I onsdag var der lokalderby i Pokalturneringen, hvor vi tog fra JAI med en 3-0 sejr. Denne sejr var god for holdet fortalte Hans Paarup:

Det var en kamp, hvor vi ikke havde noget at vinde da alle forventede vi ville vinde. Så i stedet blev vi enige om at jagte den gode oplevelser og den synes vi at vi fik med tre mål og et cleansheet.

 

Lørdag gælder det så opgøret mod FC Thy/ThistedQ som har imponeret cheftræneren efter de første 7 runder.

Jeg er meget imponeret. De gør det rigtig flot og er ubesejret i de seneste seks kampe. De spiller uafgjort i både Hjørring og Brøndby og det må vi virkelig anerkende. De har en god gruppe, hvor de ikke skifter så meget ud. 

Netop det at have et stærkt hold, hvor man ikke er afhængig af enkelte spillere er også noget som er vigtig for VSK Aarhus. 

Jeg vil have at vi vil det mere som hold. Det er noget af det jeg synes Thisted er gode til og også det vi arbejder for. I vores seneste opgør på hjemmebane mod Thisted, hvor vi taber 2-0. I det opgør kommer vi egentlig godt fra start men så får de et "lorte-mål", og så bliver det op ad bakke resten af kampen, hvor vi begynder at spille alt for individuelt. Så nu på lørdag skal vi spille som et hold og tænke som et hold.

Kampen fløjtes op kl. 15.00 og kan ses på Sparekassen Thy Arena og Mycujoo.

Luk