Menu

Mørke skyer over Vejlby Stadion i dag

image
Michael Lynge
28. september 2019 kl. 18:03
Lørdag eftermiddag var der fint besøg da oprykkerne fra FC Nordsjælland kom på besøg på Vejlby Stadion. Og med et topholds optimisme kunne de rejse hjem med de 3 point efter en 3-1 sejr.

Senest de to hold mødtes var det i Farum. Her kunne VSK Aarhus rejse hjem med en sejr på 2-1. I dag var der så byttet rundt på rollerne da det var nordsjællænderne som kunne hive hele alle 3 point med sig.

 

Jeg synes FC Nordsjælland kommer bedst fra start og sidder på spillet i de første 20 minutter. Men herefter og resten af kampen synes jeg det er en meget lige kamp. Normalvis er jeg ikke ude og kommentere på dommernes præstation, men i dag er jeg nødt til at gøre en undtagelse. Jeg synes vi bliver ramt af nogle kampafgørende kendelser. Vi får bl.a. underkendt et mål som jeg efter at genset det på video kan konstatere at der ikke er offside, som der ellers bliver dømt. Derudover er jeg også overbevist om at bolden ikke er over målstregen ved FC Nordsjællands 3-1 mål. Et mål som nærmest lukker kampen. De to og flere andre kendelser er medvirkende til at vi ikke får mere ud af det i dag, fortæller Cheftræner hos VSK Aarhus Hans Paarup. 

 

Inden kampen var VSK Aarhus ellers det eneste hold som kunne tage 3 point med sig fra et opgør mod FC Nordsjælland, og derfor var der da også forventninger om en gentagelse af dette. Men det lykkedes ikke, og VSK Aarhus må efterhånden erkende at nedrykningsstregen er det der mest skal fokuseres på at komme væk fra i resten af efteråret.

Jeg er sindssygt skuffet i dag. Vi skal til at erkende at vi skal have point på kontoen. FC Nordsjælland var klogere i dag og skarpere på de små ting. Vi må og skal have udviklet et dræberinstinkt så vi kan sikre vores billet til forårets Slutspil,slutter Hans Paarup af.

 

Målscorer:

’34 1-0 Jannie Thomsen

’40: 1-1 Line Røddik

’45 1-2 Amalie Vangsgaard

’77 1-3 Katrine Svane (selvmål)

Luk