Overbevisende VSK Aarhus sejr på Ceres Park

image
Michael Lynge
02. november 2019 kl. 17:08
Der var lagt op til fest da Ceres Park i dag lagde græs til Pigernes dag, hvor mange østjyske fodboldpiger var inviteret til træning og kamp i samarbejde med AGF, Lyseng og ASA. Og hjemmeholdet fra VSK Aarhus leverede og sendte Odense Q hjem med et 4-0 nederlag.

For første gang nogensinde var VSK Aarhus i dag trådt ind på Ceres Park. Dette en stor oplevelse for spillere, tilskuere og klubben i det hele taget. Og der var ikke spillet længe før de 552 hjemmepublikummer for første gang skulle op af stadionsædet da Sofie Obel allerede i det 7. minut gjorde det til 1-0.

Efter kampen fortsatte VSK Aarhus med at kværne på, og spillede sig frem til flere muligheder, men stillingen på 1-0 holdt hele første halvleg. I det 67. minut kunne Maria Denius øge føringen til 2-0 inden Jannie Thomsen og Sofie Bloch kunne gøre det til både 3- og 4-0.

Med sejren sikrede VSK Aarhus sig samtidig også en plads i forårets Mesterskabsspil, mens gæsterne fra Odense skal se sig selv i nedrykningsspillet.

Næste kamp for VSK Aarhus er den 10. november hvor vi rejser til BSF til den udsatte kamp inde Kolding Q venter den 16. november.