Sensation på Vejlby Stadion: VSK Aarhus – Brøndby IF 3-2

image
Michael Lynge
20. oktober 2019 kl. 15:08
Inden dagens opgør mod Topholdet fra Brøndby var VSK Aarhus ikke levnede mange chancer for point. Næste 50 gange ville bookmakerne betale pengene igen, hvis VSK Aarhus gjorde det ”umulige” og hentede de 3 point.

Men VSK Aarhus ville det anderledes og kom ud til kampen med et helt andet niveau end hvad vi har set i de seneste kampe. Brøndby blev presset rigtig godt, hvilket gjorde det svært for gæsterne at få tingene til at lykkedes. Det var da også VSK Aarhus som fik kampens første mulighed som dog blev reddet af Katrine Abel i Brøndby målet.

VSK Aarhus fortsatte ufortrødent og lige pludeselig kunne Mathilde Madsen med et drøn af en anden verden sende bolden i det fjerneste hjørne uden nogen reel chance for Katrine Abel.

Målet satte gang i en vanvittig offensiv perioder fra værterne som hurtigt gjorde det til 2-0 og ligeså hurtigt øgede til 3-0, som næsten fik taget på Vejlby Stadion til at lette sig. Ingen troede deres egne øjne da kæmpefavoritterne igen måtte ind i netmaskerne.

Men glæden skulle vare kort. Blot et par minutter efter 3-0 føringsmålet kom Josefine Hasbo frem i feltet og reducerede til 3-1, inden hun tre minutter senere scorede et rigtig flot mål, hvor VSK Aarhus målmand Katrine Svane blev fanget og intet kunne gøre ved målet. Med 3-2 reduceringen var der noget stille hos hjemmeholdet mens Brøndby IF maste på. Men de sidste 8 minutter af første halvleg forløb uden yderlige mål og pausestillingen var derfor 3-2.

Brøndby IF fortsatte 2. halvleg, hvor de slap den 1. halvleg. Nemlig med at sidde total på spillet. Banen var efterhånden trådt godt i stykke i det våde oktober vejr, hvilket gjorde det svært for Brøndbys hurtige spil. Derfor blev det en laaaang 2. halvleg for hjemmeholdet som parkerede bussen omkring feltet og levede på nogle enkelte omstillinger.

Selvom Brøndby IF var altdominerende i 2. halvleg kom de ikke på tavlen mere. Enkelte forsøg blev afværget af Katrine Svane, og ellers var det bare en lang kamp for hele hjemmeholdet for at holde bolden ude af netmaskerne.

Missionen lykkedes og holdet kunne sørge for en vaskeægte sensation og sende de tårnhøje favoritter hjem over Storebælt med 0 point.

Sejren bringer samtidig VSK Aarhus op over nedrykningsstregen. Næste kamp er på lørdag, hvor endnu et tophold venter. Her kører vi til Fortuna Hjørring. Mon ikke dagens resultat har givet mod på mere i en Kvindeliga som er tættere end længe set.

VSK Aarhus – Brøndby IF: 3-2