Menu

Top mod bund: Vigtige point på spil for begge

image
19. oktober 2019 kl. 22:59
Det er blevet tid til sæsonens andet opgør mod Brøndby IF, som samtidig er et opgør mellem top og bund. Point for begge mandskaber er vigtige på hver sin måde. Værterne for at spille sig over stregen, og gæsterne for at erobre 1. pladsen i Kvindeligaen.

 

Denne sæson - Den første med Gjensidige som Navnesponsor - har også været den første i lange tider, hvor det ikke kun har været en dans mellem Brøndby IF og Fortuna Hjørring. FC Nordsjælland er kommet bagfra og har overrasket de fleste med massevis af point og en nuværende placering som nummer 1. Dagens modstander fra Vestegnen kan dog tage 1. pladsen med en sejr. 

 

Os selv har ligeledes hårdt brug for point, hvor vi i modsætning til foråret kæmper i bunden af tabellen. Senest måtte vi se vores kamp mod BSF blive aflyst, hvilket fravristede os muligheden for at overhale Odense Q i bundstriden.

 

Netop Odense Q tabte lørdag til Thisted med hele 1-7. Dette nederlag betyder at afstanden fortsat er på to point, men nu med to ekstra spillede kampe til Odense.

 

Der er lagt op til nogle nervepirrende sidste kampe for os, hvor vi har udover Brøndby, også møder Fortuna Hjørring og Kolding Q, samt netop vores direkte konkurrence Odense Q og så BSF i vores udsatte opgør fra tidligere på måneden. 

 

Kampen i dag kan udover at ses på Vejlby Stadion også ses på Mycujoo.tv

 

 

 

 

 

Luk