Menu

VSK-kvinderne sejrer dobbelt

image I dag udgør Jyllandsserien "dagens foto", da de med et flot comeback vendte 0-2 til 3-2sejr hjemme mod ASA
29. september 2019 kl. 22:46

En vigtig VSK-weekend havde kvinderne fra både Jyllandsserien og Kvindeserien i aktion. Hvor JS skulle slå bundholdet ASA for at holde snor i Lyseng på rækkens 1. plads, skulle Kvindeserien følge op på sidste weekends 6-1sejr med 3 point i en udekamp mod Skive - ligeledes i jagten på rækkens tophold fra Aalborg Freja, men også for at holde forfølgerne fra Søften og Aab bag sig.

Jyllandsserien lagde for i den tidlige kamp i egen hule, hvor hjemmeholdet som sagt var klare farvoritter mod Asa. Samtidig var Kvindeserien på vej i bus mod Skive, og det var en noget chokeret trup, der på DBUs livescore kunne konstatere, at VSK var bagud 0-2, hvilket også var stillingen langt inde i 2. halvleg. Det efter en lang række missede muligheder, hvorfor frustrationerne så småt indmeldte sig. Der skulle dog ikke gå mere end et par elastikøvelser for kvindeserien og 5 minutter på banen for Jyllandsserien, før LiveScore viste 3-2 til hjemmeholdet. Dorte Nissen af 2 omgange samt Louise Krøll vendte opgøret i 76. 78. og 80. minut, og herfra kørte VSK sejren hjem med slutcifre 3-2.

Så blev det Kvindeseriens tur, hvor der skulle følges op på både sidste uges overbevisende sejr samt Jyllandsseriens netop overståede, flotte comeback. Ude mod Skive var gæsterne fra VSK igen ret afbudsramt i en sæson, hvor vi efterhånden mærker de mange kampe på bentøjet. Det gav igen mulighed for et par lovende u18 spillere, hvor både Anne Lomborg og Johanne Bloch var med fra start, mens Laura Yde sad på bænken. Det var dog et andet nyt ansigt, Hannah Bacon, der i sin anden optræden for kvindeserien, bragte gæsterne foran 1-0 efter en hurtig generobring på værternes banehalvdel. I dagens opgør var gæsterne fra VSK udover at være i kontrol også effektive på dødbolde. Kvaliteten i indlæggene var høj, og 2-0scoringen faldt således på et hjørnespark fra Katrine Andersen, der sejlede direkte ind ved bagerste stang efter 29 minutter.

Kort efter fik VSK-pigerne en mindre forskrækkelse, da hjemmeholdet reducerede til 1-2 efter et kiks i bagerste rækker, og Skive kom oven i købet pænt ud til 2. halvleg med kampen inden for rækkevidde. Men så slog VSK til igen og igen på en dødbold. Marie Bruun på endnu et kvalificeret hjørnespark, denne gang fra Emilie Kristensen, og kampen blev reelt lukket til. Kort efter fremtvang Sofie Lybæk et Skive-selvmål efter fint gennembrud i højre, og dermed endte det 4-1 til VSK, der samlet set fik 6 point ud af dagens anstrengelser fra JS og KS.

Begge hold har i næste uge kampe mod modstandere i den øverste del af tabellen. Lørdag kl 12.00 tager JS til Lyseng for at drille 1. pladsen, mens Kvindeserien ude mød Søften søndag kl 14.00 skal forsvare 2. pladsen og holde snor i rækkens duks fra Freja.