Menu

VSK Kvindeserien i modvind i det vestjyske

image
09. september 2019 kl. 15:02

VSK Kvindeserien tog i går til Ringkøbing for at forsvare 1. pladsen i rækken mod et hold, der lå i den stik modsatte ende af tabellen. Trods afbud og en kun 12-mand stor trup, var der derfor forventning om 3 point og en hyggelig tur hjem i bussen. Sådan skulle det ikke gå.

I en kamp, hvor gæsterne fra VSK aldrig fandt rytmen, og hvor kampen generelt var fattig på både chancer og kvalitet, var stillingen ganske retvisende 0-0 ved pausen. Østjyderne havde med undtagelse af en fornuftig indledning på kampen svært ved at få presset tempo og intensitet i vejret, hvad både spillet og dueller angik. Det blev derfor klart, at kampen skulle vindes på en anderledes måde, end vi var vant til. Det var derfor befriende, da Julie Terkelsen kort inde i 2. halvleg tog ansvar og sagen i egen hånd. Et par træk fra venstre ind i banen, hvor Ringkøbing havde åbnet for den 4sporede, og så havde Julez tid til at tage ordentligt sigte og banke bolden op i fjerneste målhjørne til VSK-føring.

Normalvis havde man nok hæftet sig endnu mere ved det mål, som vel sagtens er en tidlig kandidat til årets scoring i kvindeserien, men det gled desværre hurtigt i baggrunden. For kort efter faldt udligningen til Ringkøbing i kølvandet på nogle uheldige misforståelser i bagerste geled. Ved stillingen 1-1 gik kampen for alvor ned i tempo, og det passede Ringkøbing bedst, og med ca. 10 minutter igen, fik de oven i købet fuld valuta efter endnu en gang inkonsekvent clearingsspil af VSK - dermed endte kampen 2-1 til hjemmeholdet på en dag, hvor vi kort og godt var for uskarpe over hele linjen.

I en række, hvor alt tilsyneladende kan ske, kigger vi nu frem mod søndag, hvor VSK Kvindeserien hjemme tager imod Aalborg - søndag kl 13.00 i en kamp om at lægge afstand i toppen af rækken, der efterhånden er blevet voldsomt tæt i øverste halvdel.