Menu

VSK Kvindeserien tilbage på 1. pladsen!

image
21. oktober 2019 kl. 11:26

Her hvor efterårssæsonen går ind i sin afgørende fase, er det tid til en opdatering fra Kvindeserien, der sæsonen i gennem har kæmpet med i toppen om de maksimale 3 point til forårets jagt på 1. division. I de seneste 3 kampe er det blevet til fornuftige 7 point, hvor særligt sejren i sidste weekend mod Aalborg Freja var afgørende, da det var den direkte kamp om gruppens førsteplads. Ugen forinden havde VSK-pigerne kæmpet sig til 1 point i Søften, som vi ganske enkelt må sande har voldt os en del problemer denne sæson. Har var det Katrine Andsersen, der scorede VSK-målet i en tæt 1-1kamp. Men med 3-2sejren i kampen om puljens dukseplads sidste weekend på mål af Julie Terkelsen, Trine Madsen og Marie Bruun, har VSK grundet en bedre indbyrdes statistik nu muligheden for at køre 1. pladsen i hus med sejre i de resterende kampe.

Det startede i går, hvor pigerne skulle en endnu en tur nordpå for at gæste Vejgaard, der kæmper for deres liv i den anden ende af tabellen. Hjemmeholdetkom også ganske fint ud til kampen og fik stresset VSK-damerne til en række opspilsfejl, uden det dog kastede de helt farlige chancer af sig. Og med en sjælden kynisme slog Aarhus-holdet i stedet til med 2 hurtige scoringer omkring det 10. minut. Først var det Malou, der efter oplæg fra Julie Terkelsen sendte en fornem afslutning af sted, som krøllede sig helt op i nærmeste målhjørne til VSK-føring. Kort efter var Malou så i en form for oplæggers rolle, da hun fandt Katrine Andersen centralt i banen. Med plads foran sig tog Katrine et træk og drønede bolden ind til yderligere VSK-føring.

Værterne fik kun kort tid til at sunde sig, inden Malou og Julie Terkelsen gentog rutinen og gjorde det til 3-0, og i det 23. minut blev det så til et mål nummer fire - denne gang dog headet i eget net af en flyvende Vejgaard-spiller. Kampens slutresultat nåede vi allerede inden pausen, da Sarah Dahl efter et fornemt parløb med Julie Terkelsen udnyttede en 2v2-omstilling til først at spille fint fra og siden modtage en præcis stikning retur og derpå gøre det til 5-0 med omkring 10 minutter tilbage af 1. halvleg.

VSK var ikke 5 mål bedre end hjemmeholdet i de første 45, men til gengæld var de mere end 0 mål bedre i 2. halvleg. Derfor var det måske også en smule skuffende om end til at leve med, at de sidste 45 minutter trods et par store chancer ikke kastede scoringer af sig. Sejren blev der dog ikke pillet ved, og nu gælder det 6 point i de sidste 2 kampe, da det ligner, at Aalborg Freja har tænkt sig at lægge pres på efteråret ud. Næste kamp er hjemme imod Ringkøbing på lørdag kl. 14.00