Menu

Frivillige og forældre

Forældre på sidelinien

I VSK Aarhus er der et stort fokus på frivillighed. Hele organisationen holdes oppe af aktive og inkarnerede frivillige, som får de daglige aktiviteter til at løbe rundt i klubben. Dette er lige fra opgaver i cafeteriet til trænergerningerne ude på træningsbanen. Vores trænere gør, på frivillig basis, et stort arbejde for at skabe et trygt, sundt og godt fodboldmiljø i klubben.

Som forældre opfordrer vi til, at man støtter op om det hold man er tilknyttet. Det kan være i form af at bidrage med kørsel til kamp, eller på anden vis stå til rådighed for holdets træner. Vi ser også gerne en god opbakning på sidelinjen, dog med fokus på en god tone og opførsel. Her vil vi gerne henvise til DBU's 10 forældre bud, som kan findes via dette link.

Som forældre har man også mulighed for at bidrage her til hjemmesiden med nyhedsformidling og billeder af kampe, stævner, træningslejre m.m.. Ønsker man at bidrage med dette, så kontakt de respektive trænere for yderligere information.

VSK Aarhus sætter stor pris på de mange frivillige samt forældre, som hver dag er med til at give VSK Aarhus et stort og sundt socialt fodboldmiljø.  

Frivilige søges

Luk