Menu

Årgang 2005 i Golden League fra sæsonen 2016/2017

Leif Gjørtz Christensen
26. juni 2016 kl. 19:22

DBU har lanceret en ny turnering fra sæsonen 2016/2017, som hedder Golden League. Golden League tæller de 32 bedste hold i Jylland og på Fyn, og er et tiltag som skal være med til at give bedre matchning af de hold, som er lidt stærkere end de andre i den normale DBU-turnering. 

 

Årgang 2005 i den nye klub: VSK Aarhus kommer fra den nye sæson til at være en del af Golden League fællesskabet. 

Kreditten for, at det lykkedes os at kvalificere os går hovedsagligt til spillerne. De kommer topmotiverede til både træning og kamp flere gange i ugen, derudover er de nysgerrige og utroligt læringsparate hver eneste gang, hvilket er en stor fornøjelse. Med deltagelsen i Golden League ser vi nu resultatet af flere års hårdt arbejde og dedikation fra såvel spillere som trænere.

 

Golden League bliver en rigtigt svær udfordring, drengene er vant til at vinde hovedparten af deres kampe, men i det nye sæson bliver det anderledes og helt tæt hver eneste gang de går på banen. Trænerteamet tror meget på, at det faktum, at vi bliver matchet til det yderste hver eneste gang kan være med til at skærpe og videreudvikle holdet endnu mere. 

 

Vi ser meget frem til en spændende sæson 2016/2017.

 

Følg nedenstående link, hvori David K. Nielsen, sekretær i DBU Jyllands Børneudvalg, kort besvarer nogle af de mest relevante spørgsmål i forbindelse med lanceringen af Golden League i DBU Jyllands og DBU Fyns U10, U11 og U12-drengerækker.

Golden League 

Luk