Menu

U12 til Golden League matchstævne

24. august 2016 kl. 13:08
Årgang 2005 var i denne weekend til Golden League matchstævne i Bredballe. Her var 32 af de bedste fodboldhold fra Jylland og Fyn samlet til to dage med masser af fodbold og sjov

Vi var havnet i en på papiret rigtigt lige pulje med Randers Freja, Ikast og Ringkøbing. Det var derfor svært at sætte en målsætning inden turneringen, da vi ganske enkelt ikke var sikre på, hvordan det ville gå. 

LØRDAG

I den første puljekamp mod Randers Freja kommer vi hurtigt foran med både 1-0 og 2-0, målene blev sat ind af Nicolas Roed og Karl Ottosen. Randers får herefter udlignet på et frispark, hvor tilfældighederne var meget i spil på grund af den våde bane. I løbet af kampen er vi mest på bolden, og vi skaber også flest chancer. Der var derfor aldrig reelt tvivl om kampens udfald, og vi lukker den til 3-1 med fem minutter igen på mål af Sylvester Bay Hvolby. 

 

Herefter gik vi med en stor portion optimisme ind til opgøret mod Ikast. Vi havde mødt Ikast før og vidste derfor, at der ventede os nogle teknisk rigtigt dygtige spillere, som kunne rigtigt meget på egen hånd. En lidt rodet kamp falder heldigvis ud til vores fordel, og vi vinder rimelig sikkert 2-0 på mål af Sofus Dreijer (en fremragende flugter helt oppe i hjørnet) og den brandvarme spydspids Sylvester. 

 

I den sidste puljekamp skulle vi spille en rigtig gruppefinale mod Ringkøbing. De havde ligesom os vundet over Randers og Ikast, så der var lagt op til en rigtig lige kamp, hvor marginalerne kunne blive afgørende. Kampen var meget fysisk præget, og der var ikke de store chancer i nogen af enderne. Kampen ender 0-0, hvilket egentlig er en god afspejling af en super lige kamp, hvor ingen af holdene for alvor kunne skabe store chancer. Ringkøbing gik derfor videre til puljespillet for gruppevinderne på grund af målscoren, og vi måtte nøjes med puljespillet for andenpladserne. 

 

Sent lørdag aften skulle vi så spille igen, og denne gang bød det på Varde, som vi også kendte fra et tidligere opgør, hvor vi spillede 3-3. Vi gik derfor ind med forventningerne om, at det ville blive en lige kamp. Vi vinder kampen 1-0, men vi var det klart bedste hold på banen og skabte en del store chancer, men bolden ville kun passere stregen en enkelt gang. Det var den altid farlige forsvars krumtap, Malte FC, som scorede kampens enlige mål på oplæg fra Sylvester. 

 

SØNDAG

Der skulle spilles tre kampe søndag. I den første kamp mod Stensballe tabte vi desværre 1-0. En meget lige kamp, hvor vi havde en smule spilovertag og havde 2-3 store chancer, som burde være omsat til mål. Vi gik ud af kampen med en god fornemmelse og følte egentlig, at præstationen var i orden, og havde vi haft en lille smule mere held, så havde den kamp endt 1-1. 

 

Søndagens anden kamp er vores svageste hidtil rent præstationsmæssigt. FC Skanderborg vinder 2-1 over os, og vi er reelt set aldrig i nærheden af vinde den kamp. Skanderborg vinder en fortjent sejr. Malte FC scorede vores enlige mål i kampen. 

 

I den allersidste kamp skulle vi møde Silkeborg IF. I den kamp spillede vi en rigtigt god førstehalvleg, hvor vi sidder fuldstændig på begivenhederne og dikterer, hvordan kampen skal spilles. Vi scorer lynhurtigt tre mål i første halvleg, alle tre mål blev sat ind af Nicolas Roed. I anden halvleg melder trætheden sig, og man kan se, at der er blevet spillet 7 kampe på to dage. Vi holder dog stand og ender med at vinde kampen stensikkert 3-1. 

 

Et godt bevis på, at Golden League konceptet er den rigtige vej at gå er de jævnbyrdige resultater. Vi slår Varde i vores kamp, og Varde slår Stensballe og Skanderborg, som vi tabte til, så alle kan slå alle på dagen, og det er nogle superfede og tætte kampe, hvor man bliver presset hver eneste gang, man spiller kamp. 

 

Trænerteamet siger tak for en super fed tur og glæder sig til det næste stævne med de talentfulde drenge fra årgang 2005. 

 

Følgende drenge var med på turen: 

1. Simon H. Nørgaard 

2. Malte Fredsted Christiansen 

3. Manuel Bak Schröder 

4. Niklas M. Jensen 

5. Casper Kjær Kirkegaard 

6. Sofus Dreijer 

7. Julius Haagensen 

8. Nicolas Roed 

9. Sylvester Bay Hvolby 

10. Gustav Richelsen 

11. Karl Bell Ottosen

 

Læs også hvordan DBU oplevede stævnet på følgende link: Golden League kom godt fra land

Luk