Menu

Skolefodbold for alle 0.-6. klasser

image
22. august 2016 kl. 11:08
Klubberne arrangerer igen i år social skolefodbold for alle skoler fra 0-6 klasse i Aarhus

VSK Aarhus og Skovbakkens Kvindefodbold arrangerer i samarbejde med Rema1000 social Skolefodbold i Aarhus d. 10. september for 0.-3. klasse og 11. september for 4.-6. klasse. Sidste tilmelding til socialt Skolefodbold er d. 4 september på http://skolefodboldaarhus.dk – det er nu, I skal tilmelde jeres børns klasser og hjælpe med at sprede budskabet.

Stævnet sætter fokus på, at fodbold er for alle og giver en masse børn en god oplevelse med fodbolden. Til Rema1000 Skolefodbold Aarhus spiller piger og drenge fra klassen på samme hold – modsat andre Skolefodboldstævner handler det ikke om, at skolen stiller det stærkeste hold. Der er præmier til de klasser, der hepper bedst på sidelinjen samt hoppeland, aktiviteter, gratis frugt, gratis AGF - FCM fodboldbilletter inkl. 2 voksenbilletter til hele klassen og meget mere til en tilmeldt klasse.

En undersøgelse fra Børnerådet viser, at 18 procent af de danske børn ikke går til nogen fritidsaktivitet. Det samme gælder 35 procent af børn i etniske minoriteter. 28 procent af børn med enlige forældre kommer heller aldrig i sportshallen. Med Skolefodbold håber vi på, at kunne skubbe dette i den modsatte retning med gode oplevelser for alle – på og uden for banen i gode rammer

Luk