Menu

2. Div - Hjemmekamp: VSK Aarhus – Hillerød

image
24. juni 2020 kl. 13:36
Hjemmekamp: onsdag den 24. juni kl. 19.00: VSK Aarhus – Hillerød

Onsdag aften spilles der topopgør på Vejlby stadion, hvor VSK Aarhus tager imod Hillerød. Efter nederlaget til FA 2000 er der blevet trængsel i toppen af kvalifikationsspillet. Dagens modstander, Hillerød ligger nummer 4 og kan med en sejr komme a point med VSK. Samtidigt spiller B93, der fører rækken i Odense mod Dalum, der er nummer 3.

Efter en lidt skuffende indsats i lørdags mod FA 2000, er det håbet, at VSK kommer ud til kampen med større gejst, så der kan leveres en bedre og målrettet præstation. Dagens modstander er et teknisk godt hold, der gerne vil hurtigt frem ad banen, så der er langt op til en velspillet kamp. Hillerød er kommet godt fra start med en klar 4-0 sejr over Ringkøbing og uafgjort mod Dalum. Men to mål i den første kamp har den tidligere VSK-spiller Mads Kaalund allerede etableret sig i i Hillerød.

Vi ser frem til den næstsidste hjemmekamp denne sommer og ønsker god og fair kamp til spillere og ledere fra Hillerød, publikum samt dommertrioen, hvor Jacob Karlsen har fløjten og han suppleres på linjerne af Esad Deronjic og Magnus Tvilling Rasmussen.

Sæsonens sidste hjemmekamp er den 4. juli mod topholdet B93. Inden da spiller VSK på lørdag i Skovshoved og på næste onsdag i Slagelse

 

  1. division er stadig underlagt Corona-protokoller, til aftenens kamp kan der lukkes 250 tilskuere ind. Der er fri entre, men alle skal sidde ned på de anviste pladser.

For at det bliver den bedst mulige og en sikker oplevelse følger her nogle anbefalinger til, hvordan vi tager hensyn til hinanden på stadion.

  • Kom i god tid, så vi undgår for stor kødannelse lige op til kampstart.
  • Følg skiltning samt anvisning ved stadion og hold altid én meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og ved afgang.
  • Bliv så vidt muligt på din plads før og under kampen.
  • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din siddeplads.
  • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere etc.
  • Undgå kram, highfives og tæt kontakt med de personer, der ikke er nærtstående.
  • Hvis du er sammen med andre i en gruppe, så vær opmærksom på ikke at blande jer med andre grupper.
  • Vær opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.

 

Luk