Menu

3 lune point

image
26. september 2023 kl. 11:31

Det blev nøjagtig en så spændende og velspillet kamp, som der på forhånd var lagt op til, da VSK lørdag vandt 2-0 over Næsby. Da topholdene samtidigt satte point til, rykkede VSK lidt frem i tabellen og ligger nu nummer fire med 13 point.

Cheftræner Jens Gjesing måtte til kampen se bort fra Jonas Spornberger, Marcus Sloth og Malthe Karsberg. Så der var lagt et større ansvar på de unge spillere. De bestod prøven, og sejren kom i hus på en flot holdpræstation. Oscar Jacobsen og Asger D. Hemmingsen gjorde det godt på midtbanen. Helt bagude spillede Rasmus From en flot kamp og fremme gav Peter Nemec prøver på sine evner som afslutter. Han blev dobbelt målscorer.

I begge situationer kom assisten fra Mathies Schjellerup, der først arbejdede godt i højre side, hvorfra han smækkede bolden diagonalt, så Nemec kunne banke den i net taget til 1-0 –føringen 10 minutter inde i 2. halvleg. 10 minutter før tid afleverede Schjellerup fra modsatte side til Nemec, der af driblede et par Næsby-spillere i straffefeltet, inden han lagde bolden forbi Phillip Gejl i Næsby-målet.

Det var en vigtig sejr over et godt fynsk hold, og sejrglæden blev ikke mindre, efterhånden som de øvrige resultater i 3. division indløb. Både Vanløse og Vejgård, der er henholdsvis nummer 2 og 3 tabte deres kampe og ligger nu kun et point foran VSK.

VSK har nu to udekampe i træk. Det er mod netop Vanløse på lørdag og Vejgård ugen efter. Så der er lagt op til spændende opgør i den jævnbyrdige 3. division.