Menu

Blikket rettet mod Nord

image
05. oktober 2023 kl. 15:12

Blikket rettet mod Nord

VSK har blikket rettet mod Nord, da modstanderen på lørdag er Vejgaard Boldspilklub. Kampen spilles i det nordlige Aalborg. Modstanderen er ny oprykket, og Vejgaard har taget 3. division med storm. Holdet har hele sæsonen ligget i toppen.

Udover egne spillere fra Vejgaard består holdet af en række talenter – transitionsspillere, der kommer fra AaB´s akademi. Hertil har man suppleret med yderst kvalificerede spillere fra det tidligere 1. divisionshold, FC Jammerbugt. Det gælder bl.a. rutinerede navne som Christian Rye og Max Møller. Ligesom Michael Stokbro og Kasper Jensen har en fortid i Pandrup-klubben.

Holdet ledes af Nicolaj Jonstrup, der kommer fra en trænerkarriere på AaB´s DS-hold. Herfra har han et godt kendskab til den nordjyske talentmasse, der opfostres i AaB. Rutinen er overvejende hentet i Jammerbugt, hvor Jonstrup tidligere var en målsøgende forward. Jonstrup selv skrev sig i øvrigt ind i historiebøgerne, da han for nogle år siden scorede hele 7 mål i en 2.divisionskamp i Pandrup. Han har stadig målnæse, og er på holdkortet som reserve.

Vejgaard har skabt flotte resultater med sejre over Holstebro og Næsby ude samt Lyseng og Oure hjemme. Man har spillet uafgjort med Ishøj og Vanløse. Vejgaard har dog tabt de sidste to kampe mod Avarta og Holbæk, som man slog i DS-slutspillet i foråret. Holdet ligger nu nummer 4 – et point under VSK på tredjepladsen.

VSK er tilbage på sporet med to hjemmesejre og uafgjort ude mod topholdet Vanløse i weekenden. Så der er lagt op til endnu en vanskelig kamp, hvor der skal fightes for point og placeringer. Fra kampen i Vanløse kan VSK tage med, at holdet står godt i kæderne, forsvaret synes spillet godt sammen, så der også er basis for at lægge et fysisk pres på modstanderen i de kommende kampe.

Offensivt fungerer samspillet også bedre kamp for kamp. Nemec og Schjellerup blev godt støttet af Karsberg og Gandrup i Vanløse. Det må forventes, at der skal kæmpes endnu et barsk slag på midtbanen på lørdag. Der er næppe tvivl om, at hjemmeholdets hærfører, Kaptajn Rye vil gøre alt for at lede slaget her. Så VSK midtbanen kan godt ”kridte støvlerne” til endnu en intens fight. Der er lagt op til en spændende og hård match i nordjyske på lørdag, hvor der igen er meget på spil i den jævnbyrdige række.

Vejgaard har på flere måder vist sig som et særdeles positivt bekendtskab i 3. division. Det gælder først og fremmest på banen. Men også udenfor, hvor klubben supplerer live streaming med en lokal reporter som speaker. Så for dem, der ikke kan se kampen live i Aalborg, er der god underholdning på skærmen. Kampen spilles på lørdag d. 7 oktober kl. 13.  

Luk