Menu

ENDNU EN VIGTIG KAMP I VEJLBY PÅ SØNDAG

image
30. september 2022 kl. 19:31

ENDNU EN VIGTIG KAMP I VEJLBY PÅ SØNDAG

Det er to formstærke hold, der mødes på søndag kl. 13 på Vejlby stadion. Både VSK og modstanderen, Young Boys fra Silkeborg, kommer med to sejre fra de sidste to kampe. Young Boys, der sidste år fik overdraget licensen fra Silkeborg KFUM, ligger nummer tre – 4 point foran VSK.

VSK skal således følge op på de gode takter fra de seneste kampe, hvis man skal holde fast i top-6. Til gengæld vil en sejr give et godt udgangspunkt, idet der lørdag både er topkamp mellem 3. divisions to førerhold, suveræne Middelfart og Ishøj. Samtidigt spiller nummer 5 og 6, Vanløse og Næsby mødes på Fyn.

Det er et ambitiøst Silkeborg-hold, der kommer til Vejlby på søndag. Holdet lever op til sit navn og består primært af unge suppleret med et par rutinerede fodboldspillere. Det er en af præmisserne bag primus motor, Holger Kristiansens introduktion af et nyt fodboldkoncept, hvor erhvervsarbejde kombineres med fodbold på kontrakt. Kampen på søndag giver mulighed for et gensyn med to tidligere VSK-spillere, rutinerede Henrik Brodersen og forsvareren, Sune Balling. Selvom Young Boys gerne vil være spilstyrende, har holdet i nogle kampe overladt initiativet til modstanderne og satset på farlige omstillinger.

Hos VSK har Oscar Scott Carl været i forrygende spillehumør i de seneste kampe og senest scoret hat trick i 5-1-sejren over Dalum. Det bliver spændende at se om han kan fortsætte den gode formkurve. Det er en vigtig kamp, som kan være med til at definere VSK´s efterår. De seneste kampe har VSK vist en opadgående formkurve, og holdet har fremstået som en homogen og bred trup, hvor flere spillere har vist sig parate til at steppe op, så der kan spilles på flere strenge.

Spillere og ledere omkring holdet håber, at stemningen fra den succesfulde klubdag i forbindelse med sidste hjemmekamp kan fastholdes, så der kan VSK-holdet bliver bakket op på søndag kl. 13.00.

Køb billet til kampen her

https://vskaarhus.safeticket.dk/83434/3_division_VSK_-_Young_Boys

Kampen kan streames her

https://3-division.dk/streaming/

Luk