Menu

ET POINT PÅ SYDFYN

image
02. november 2022 kl. 13:06

Efter den flotte indsats og 5-0 sejren over Lyseng var det håbet at følge den gode præstation op mod SfB Oure. Kampen startede godt. Der blev spillet på VSK´s præmisser og spillet foregik på Oures banehalvdel. I det 12 minut fik VSK frispark lige uden for feltet. Thais Damgaard var lige ved at overliste Oure-målmanden, der dog fik pareret til hjørne.

Trods overvægt i spil og chancer, lod VSK det unge Oure-hold komme til fadet. Efter et tilfældigt indkast på midten af banen, blev hjemmeholdets Mathias Lorentzen spillet dybt i VSK-forsvar, så han uden problemer kunne bringe Oure foran efter 25 minutter. Samtidigt måtte en syg Marcus Sloth Jørgensen lade sig udskifte med Lasse Lilbæk. Et par minutter senere fik VSK en stor mulighed for at komme tilbage i kampen. Anders Kjeldgaard sendte Tobias Bach afsted på venstre kanten. Han sendte en flad cut-back-aflevering ind til en fri Oscar Jacobsen, hvis skud dog blev blokeret til hjørne.

VSK overlod initiativet til det unge Oure-hold, der kom mere og mere ind i kampen. Tyve minutter før tid fik VSK dog udlignet og muligheden for at gribe initiativet igen. Forsvarsspilleren, Christian Bech var gået med i frem i feltet i forbindelse med en dødbold. Clearingen røg ud til Thais Damgaard, der servede bolden ind i feltet, hvor Mathies Skjellerup forlængede til en udækket Bech, der tog sagen i egen hånd og svingede venstre benet, så udligningen til 1-1 var en realitet.

VSK udnyttede dog ikke målet til at sætte Oure under pres. Indsatsen på Sydfyn gav et point, men bundholdene presser nu på bagfra. I top 6 spillede Vanløse og Næsby uafgjort. Netop Næsby er modstander på lørdag på kunstgræsbanen i Vejlby.