ET POINT

image
15. november 2022 kl. 11:29

ET POINT

På en flot solskins eftermiddag i Holstebro spillede VSK uafgjort 1—1 mod de lokale fra HB.  Publikum var mødt op med bl.a. stortromme og istemmende ”Let´s go, Holstebro”. Det var fra starten klart, at Holstebro kom med selvtillid som ubesejret i de sidste tre kampe, og specielt to gange 1-1 mod de to tophold.

Chancer var der rigelig af fra VSK´s side. En arbejdsom Mathies Skjellerup skabte god plads fremme, og i det femte minut kom han først på bolden i kamp med keeperen. Desværre blev bolden hængende i græsset, så han ikke kunne trille den ind i det tomme mål.

Rasmus Raul Raahauge udnyttede flere gange den plads, der blev skabt i venstre side. Med nogle hurtige raids op ad banen og et godt blik for Tobias Bach på kanten, blev der lagt op til mange muligheder.

Cheftræner Gjesing havde flyttet Frederik Søvndal op på den defensive midtbane og Marcus Sloth frem på den offensive for at give midtbanen mere tyngde. Det gav bl.a. bonus i midt i halvlegen, hvor Sloth efter et bandespil med Lasse Lilbæk kom fri i højre side af feltet. Afslutningen susede lige forbi opstanderen. Få minutter senere var rollerne byttet om, så Lilbæk kom helt fri. Han loppede elegant bolden over målmand Magnus Refsgaard, der dog blev reddet af opstanderen. Mens VSK spillerne ærgrede sig over den spildte chance, løb Holstebro hurtigt op i VSK-feltet, hvor Anders Kjeldgaard begik straffe.

VSK-målmanden, Rasmus From, fik dog Holstebros Rasmus Strangholt til at sparke ved siden af. Minuttet efter kastede samme From sig ned efter bolden. HB-spilleren Mathias Vistisen Lisby kom for sent men fortsatte sit løb og gled med propperne forrest direkte ind i Froms skinneben. Linjevogteren blafrede energisk med flaget og indikerede et frispark. From på benene efter nogle minutter. Han haltede halvlegen ud.

Tre minutter før pausen fik VSK frispark midt på HB´s banehalvdel. Lasse Lilbæk sparkede den ind i feltet, hvor Marcus Sloth dukkede op. Hans hovedstød prellede af på oversiden af overliggeren. Den tidligere VSK-spiller, Magnus Clemmensen sprintede op ad højre kant og afleverede præcist til Anders Santos Iversen, der fra tæt hold sparkede bolden i nettet i halvlegens sidste minut. 1-0 til Holstebro.

Kasper Green-Pedersen afløste From i målet fra 2. halvlegs start. Han måtte efter to minutter ud i fuld længde og afværgede et nærgående forsøg. Det var stort set også den eneste chance, Holstebro kom frem til i 2. halvleg, hvor VSK dominerede. Søvndal og Sloth fik markeret sig med fysik og godt spil. Frederik Søvndal fik fat i en masse og bremsede mange forsøg på opspil fra sine tidligere holdkammerater. Længere fremme var Marcus Sloth kilde til evig uro.

Efter 57 minutter steg Sloth op og headede Lilbæks hjørne i nettet: 1-1 og der var optræk til mere. De næste minutter var et stort bombardement mod Holstebro-målet. I det 61. minut sparkede en fri Anders Kjeldgaard i sidenettet efter hjørnespark. Minutter efter server Kjeldgaard bolden ind i hovedet på en fri Tobias Bach, der fra kort afstand headede lige i favnen på målmand Refsgaard. Samme Bach fik endnu en stor chance minuttet efter, hvor Marcus Sloth spiller ham fri i feltet. Bach bankede bolden over målet.

Det fik Holstebro-træneren Kim Kristensen til at reorganisere. Han reagerede med en tredobbelt udskiftning. Det stabiliserede Holstebro-forsvaret lidt. Men det forhindrede ikke Marcus Sloth i igen at dukke op i feltet seks minutter før tid. Han afsluttede fra en helt fri position i det lille felt. Den afslutning havde de fleste set inde. Men Magnus Refsgaard i Holstebro-målet dukkede op med en fantomredning. Det forblev 1-1, og kampen ebbede ud med et par halve chancer til Holstebro.

VSK spiller sidste kamp i år hjemme i Vejlby på lørdag kl. 13.30 mod Dalum.