Fatalt nederlag i oprykningsjagten

image
22. maj 2022 kl. 11:59
Dalum IF 2-0 VSK

Det var en lidt for jævnbyrde 1. halveg (taget vores flotte form i betragtning). 0-0 var resultatet efter de første 45 min. I 2. halveg skulle vi selvfølgelig gå helhjertet efter de 3 point. Det endte dog desværre med at det istedet var Dalum IF der vandt en fodboldkamp for første gang i 9 kampe.
Kampen endte 2-0 til Dalum IF efter scoringer i henholdsvis 63. og 79. minut. 1. mål blev scoret af Kasper Søby Mikkelsen til 1-0 (63. min.). 2. mål blev scoret af Rasmus Schmidt til 2-0 (79. min.). Dette var en kæmpe forløsning for Dalum IF da de har haft en forfærdelig afslutning på sæsonen med nederlag på nederlag.
Dette gør oprykningsdrømmen mindre realistisk for os. Men da BK Frem formåede at smide en 1-0 føring væk i de døende minutter på udebane imod Næsby, er vi stadig med i kampen om oprykning. Vi skal have hjælp fra både FC Roskilde og naboerne fra Lyseng for at det skal realiseres. Derudover skal vi selvføgelig lige have gang i vores eget spil igen.
Vi skal dog stadig lige minde os selv om at oprykning er en mulighed. Der er stadig masser af spille for og derfor håber vi at se så mange af jer til vores næste hjemmebanekamp imod Næsby.