Flot kamp

image
24. oktober 2023 kl. 13:08

Flot kamp

VSK spillede i lørdags mod Næsby. Det blev en tæt kamp specielt i den første time. VSK vandt hovedparten af duellerne og de fleste andenbolde. Alligevel var det Næsby, der kom foran allerede i det 17. minut.  Hjemmeholdet erobrede bolden midt på egen banehalvdel, hvor Philip Stoustrup blev sendt afsted på venstre kanten med en lang diagonalbold. Efter et par træk sendte Stoustrup et indlæg ind foran mål, hvor Rasmus Nissen dukkede op og med en kølig inderside bragte hjemmeholdet foran.

Udligningen kom dog allerede fire minutter senere, da Frederik Søvndahl ved et hjørnespark dukkede op bagerst i feltet og sparkede bolden ind til udligning 1-1. Fem minutter før pausen headede tilbagevendte Mathies Schjellerup bolden videre på udspark fra Rasmus From. Malthe Karsberg fangede afleveringen og den ihærdige kant sendte bolden i kassen til VSK´s 1-2 føring.

Næsby var dog ikke knækket. Kristian Petersen udlignede for Næsby efter et hjørnespark fire minutter efter pausen. Kort efter foretog Jens Gjesing en dobbelt udskiftning, hvor Anders Nicolaisen og Asger Danelund Hemmingsen kom på banen. Netop sidstnævnte satte sit eget aftryk på kampen. Fem minutter senere erobrede han bolden. Efter et bandespil og et par fremadrettede træk spillede han Malthe Karsberg fri, så Karsberg med et følt langskud i modsatte hjørne kunne bringe VSK foran 2-3. Dermed stemplede Karsberg ind som dobbelt målscorer.

Godt ti minutter senere sendte Mathies Schjellerup den gode Danelund Hemmingsen afsted med en friløber. Han sprintede fra Næsby-forsvaret, men netop i skudøjeblikket, nåede Næsby-forvareren, Alexander Molberg frem og skubbede den fri Hemmingsen i ryggen: Straffespark og rødt kort til Molberg. Schjellerup scorede fra de 11 meter og slog dermed sejren fast.

Med en mand i overtal kørte VSK fortjent sejren hjem. En engageret og målrettet indsats af VSK-spillerne, der spillede en flot kamp. VSK kunne tage en flot 2-4- sejr med hjem til Aarhus. Så nu er der lagt op til et spændende lokal- og topopgør på lørdag på kunsten.