Menu

FODBOLDFEST I VSK

image
03. november 2022 kl. 17:03
LØRDAG D. 5 NOVEMBER KL. 10 - 15

FODBOLDFEST I VSK

På lørdag er der fodboldfest i VSK. Det bliver en stor dag, hvor klubbens eget kunstgræsanlæg tages i brug. Gode faciliteter har altid været en vigtig parameter i klubbens dna. Det er derfor med stolthed, at VSK formand Leif Gjørtz Christensen på lørdag kan åbne kunstgræsanlægget. Fra kl. 10 og frem til eftermiddagen vil der være mulighed for klubbens medlemmer at spille fodbold på banen. Den officielle indvielse finder sted kl. 13, hvor formanden holder tale, og der er pølser og sodavand. Kl. 13.30 fortsættes med 3. divisionskampen VSK – Næsby på den ”gamle” bane ved siden af.

Det er kun knap 3 uger siden VSK var i Odense for at spille mod Næsby. VSK rejste hjem med et snævert 2-0-nederlag, så måske er der lagt op til revanche på lørdag, hvor klubbens fodboldspillende medlemmer forhåbentlig kan skabe god opbakning og en festlig stemning. Så er det op til divisionsholdene fra VSK og Næsby at skabe en god kulmination på en spændende fodbold lørdag på kunstgræsbanen ved Vejlby-Risskov Centret.

Det er næstsidste hjemmekamp i efteråret, inden 3. division går på vinterpause den 19. november efter hjemmekampen mod Dalum. Da Næsby vandt for tre uger siden, skabte sejren et hul på 5 point til VSK. Siden er det blevet til knebne nederlag til FA2000, NordicBet-holdet Nykøbing i pokalen og uafgjort 2-2 mod Vanløse, hvor Næsby kom tilbage efter at have været bagud 2-0. VSK har fået 4 point i de sidste to kampe. 1-1 ude mod Oure i lørdags og den fornemme 5-0-sejr over Lyseng weekenden inden. Så forskellen er reduceret til 2 point i tabellen.

Det er to spændende og velspillende hold, der mødes på lørdag kl. 13.30. Holdene kender hinanden godt, og oftest spiller de underholdende og tætte kampe. Selvom de to træner-teams, Kristoffer Johansen og Claus Madsen (Næsby) og VSK´s Jens Gjesing og Mads Post har stor indsigt i hinandens hold, bliver det interessant at se, om der alligevel kan trækkes nogle taktiske kaniner op af hatten.

Næsby er en seriøs kandidat til den oprykningsplads, som sammen med Middelfart fører op i 2. division. Med teknisk godt fodbold spiller holdet sig frem til afslutning. Men i flere kampe har det knebet med effektiviteten foran mål. Med en sejr kan Næsby igen bringe sig 5 point foran VSK.

Omvendt kan VSK med en sejr bringe sig i top 6. En placering blandt de seks bedste efter 22 runder giver adgangsbillet til oprykningsspillet. VSK har på det seneste været ramt af skader og sygdom, men flere spillere er på vej tilbage og bliver forhåbentlig klar, så vi kan få en underholdende fodboldfest på lørdag på kunstgræsbanerne. Fraværet af rutinerede spillere har løftet ansvaret hos unge spillere som Oscar Jacobsen, Asger Danelund Hemmingsen, Simon Søndergaard Rasmussen, Tobias Bach og Lasse Lilbæk.

Du kan se programmet for fodboldfesten på lørdag på hjemmesiden (https://vskaarhus.dk/det-sker/nyheder/vsk-klubnyt/indvielse-af-vores-nye-kunstgraesbane/). Mød op ung som gammel: VSK Ved Samlet Kraft.

Kampen kan streames her: https://3-division.dk/streaming/

Billetter kan købes her – medlemmer har gratis adgang:

https://vskaarhus.safeticket.dk/84274/3_division_VSK_Naesby

Luk