Menu

Jens Gjesing: "Vi skal hver weekend forsøge at lægge pres på holdene over os"

image
18. april 2022 kl. 12:54
LÆS DET FULDE INTERVIEW HER

Interview af Jens Gjesing 

Jens havde følgende at sige om sæsonen indtil videre og ambitionerne for oprykningsspillet:

"Vi er glade for en god start på foråret, hvor en lang opstart helt forventet har styrket os. Det er ingen hemmelighed at der, af forskellige årsager, blev skiftet uhensigtsmæssigt meget ud i truppen i sommers. Det medførte selvsagt en mangel på relationer spillerne imellem og det var mange nye spillere vi i trænerstaben også skulle lære at kende.

I vores første træningskamp efter sommerferien ude mod Kolding IF, havde vi kun 2 spillere med fra den trup vi havde i foråret. Det var Rasmus Fink og Majaliwa Msabaha. Så man kan roligt sige at vi startede forfra. Derfor så vi i trænerteamet også frem til en lang vinter opstart, hvor vi kunne få tid til at styrke os.

Når det er sagt, så synes jeg at spillerne klarede sig rigtig pænt i foråret under svære betingelser. Vi har brugt vores opstart at få bragt vores spillere i god fysisk forfatning, som desværre haltede lidt i efteråret.

Vi har arbejdet med et systemskifte og vi har brugt meget tid på at udvikle vores gennembruds spil og vores pres. Her har vi fortsat mange meter at gå, men vi er i min optik nået et godt stykke vej. Vores målsætning hed top 6, hvilket nu er indfriet. Derfor handler det udelukkende om at jagte én af de to øverste pladser nu. Vi kommer fra baghjul og skal hver weekend forsøge at lægge pres på holdene over os"

Luk