LOVENDE TAKTER – MEN EFFEKTIVITETEN SKAL FORBEDRES FREM MOD LOKALOPGØR FREDAG

image
11. august 2022 kl. 14:14

Der var lagt op til en velspillet premierekamp, da VSK i lørdags indledte sæsonen mod SfB Oure. Oure har et meget ungt og teknisk godt hold. Men modet havde de ladet blive hjemme i det sydfynske. Det var sjældent, at de bevægede sig op på VSKs banehalvdel.

Modsat startede VSK aggressivt og allerede i det 4. minut havde tilbagevendte Mandal et godt forsøg. Halvlegen fortsatte med nærgående afslutninger fra VSK fra Marcus Sloth, Søvndal, Schjellerup og den nye Asger Hemmingsen, som alle kunne have givet mål. Men effektiviteten manglede, så 0-0 var stillingen ved halvlegen.

Billedet fortsatte i 2. halvleg. Oure holdt pænt og prisværdigt bolden i egne rækker, men skulle ikke noget længere fremme på banen.

Et er fodbold. Noget andet er, hvad der er fortjent. Som det tit sker, får modstanderen en hurtig omstilling. Oure forsvaret fik clearet en bold i eget felt - og tilsyneladende var den på vej ud ad kommunen. Men da to VSK forsvarer oversatsede, havnede bolden hos Oure-kanten. Da ingen Oure-spillere var søgt op i feltet, ramte indlægget Anders Kjeldgaard i ryggen og endte i mål til 0-1. Minuttet efter viste VSK endelig effektivitet, da debutanten, Rasmus Lilbæk udlignede. Han var kommet på banen to minutter tidligere.
Den velspillede kamp ebbede ud og sluttede 1-1.

Der var gode takter fra VSK, som lover godt for sæsonen. Men med manglende eksekvering i afslutningerne, sad man tilbage med følelsen af, at VSK skulle have haft alle tre point.

Men allerede fredag aften er der mulighed for at hente flere point. På Lyseng Idrætspark er der lagt op til et spændende lokalopgør. Lyseng tabte premieren med 4-2 i Vanløse. Desværre blev målmand, Magnus Wang, tidligere VSK - spiller, ledbåndsskadet og måtte udgå. Lyseng er et godt fightende hold. Fra bagud 3-0 fik Lyseng reduceret til 3-2 og var tæt på udligning. Så der er lagt op til et tæt og spændende opgør fredag kl. 18.30. Nyd en skøn cykeltur eller tag bussen gennem Aarhus og støt VSK i den vigtige kamp i Sydbyen. Ved Samlet Kraft skabes resultater.

Hvis du ikke har mulighed for at tage ud at se det spændende lokalopgør live – så kan den streames her: https://3-division.dk/kampe/kamp?matchId=3925081