Menu

Marcus Sloth optimist før Holstebro: Holdet er opsat på at få hul på bylden

image
Simon Kirkegård
04. oktober 2020 kl. 09:42
Ifølge VSK Aarhus’ anfører, Markus Sloth, er der lagt op til en tæt affære, når VSK ude møder Holstebro. Han er dog optimist i forhold til den haltende målscoring og mener, at det kan blive kampen, hvor det uheld vender.

På søndag klokken 13:00 drager VSK Aarhus vest på, hvor de skal møde Holstebro, der venter i 6. runde af 2. division. Her skal Jens Gjesings tropper forsøge at rette op på sidste weekends 0-1-nederlag mod Holbæk, hvor holdet igen havde problemer med at få udbytte af de chancer, som de skabte. Holdets anfører Marcus Sloth erklærer sig dog optimistisk før weekendens kamp, og han fortæller, at målene nok skal komme:

”Det er selvfølgelig lidt frustrerende, men vi er også bevidste om, hvad der skal gøres bedre mod Holstebro. Vi er alle rigtig opsatte på at få hul på bylden og få bolden det sidste stykke over stregen. For chancerne er der jo, det er bare et spørgsmål om tid.”

I sæsonens fem første kampe er det blevet til 8 point. Det er da også godkendt sæsonstart, hvis man spørger Sloth, der til trods for sine 23 år, snart har været VSK’s anfører i et år.

”Vores sæsonstart har egentlig været ganske udmærket. Selvfølgelig ville vi gerne have haft 3 point i de sidste par kampe, men det er der ikke noget at gøre ved, så nu ser vi bare fremad. Men alt i alt ganske fint.,” siger Marcus Sloth, der hidtil er startet i alle holdets kampe.

Han er også en del af weekendens trup mod Holstebro, som sidste weekend fik sæsonens første sejr, efter de vandt 4-1 over Sfb-Oure FA. I alt har de fire point efter fem kampe, hvilket i øjeblikket placerer dem på puljens 10. plads. Det skal man dog ikke tage fejl af, og ifølge Sloth er der lagt i ovnen til en tæt kamp.

”Jeg vurderer vores chancer til at være 50/50. Holstebro er bestemt ikke noget dårligt hold, selvom de er placeret lidt længere nede. De er godt spillende, men det er vi også selv. Så vores chancer er gode, hvis vi er der på dagen,” slutter Marcus Sloth og tilføjer blandt andet, at nøglen til kampen bliver boldspillet, og villigheden til at løbe for hinanden og tage de sure meter.

Der vil ikke være liveopdateringer fra søndagens kamp. Til gengæld er der mulighed for at se den inde på Ekstra Bladet, hvis man har et Plus-abonnement.

Luk