Menu

På førstepladsen

image
11. oktober 2023 kl. 23:04

VSK vandt weekendens kamp i Vejgaard med 2-1. Da to af de øvrige tophold samtidigt satte point til, betød sejren, at VSK nu fører 3. division med 17 point. I den uhyggeligt jævnbyrdige række er der stadig kun syv point ned til sidstepladsen.

Vejgaard kom foran allerede efter ni minutter, hvor Peter Højgaard smækkede et indlæg ind til brormand, Jonas Flou Højgaard, der dukkede op ved bageste stolpe og headede hjemmeholdet foran.

Det bedste modsvar er naturligvis lynhurtigt at få udlignet. Modsvaret fra VSK kom allerede fire minutter senere, hvor Peter Nemec sendte Malthe Karsberg afsted på venstre kanten. Efter et par driblinger kom Karsberg tæt på Vejgaards tilbagevendte målmand, Peter Sandberg Nielsen, der i første omgang parerede afslutningen. Bolden ramte imidlertid Karsberg og røg i nettet til 1-1.

Det gav en vis ro over spillet, og VSK viste i glimt et flot pasningsspil. Efter en længere periode med boldbesiddelse blev bolden spillet hen til Asger Danelund Hemmingsen. Efter en finte til højre, lagde Hemmingsen elegant bolden over til sin venstre fod og trykkede af. Det velplacerede skud strøg fladt ind ved modsatte stolpe til stillingen 1-2 i det 37. minut.

Cheftræner Jens Gjesing forsøgte herefter med fornyede kræfter, da han med godt en halv time igen skiftede Jonas Spornberger og Thais Damgaard ind. VSK havde i de sidste 10 minutter et par gode muligheder. Herefter døde kampen ud, og VSK kunne tage tre gode point med hjem til Aarhus. Med weekendens øvrige resultater kunne man konstatere, at VSK lige nu indtager førstepladsen i 3. division.