Menu

SÅ KOM SEJREN: 3-1 OVER HOLSTEBRO

image
23. august 2022 kl. 14:23

Efter overvægt i spil og chancer i de to først kampe var tredje gang lykkes gang. Det blev til en fortjent sejr på 3-1 over Holstebro, der er tilbage i divisionerne efter et enkelt år i DS.

Oscar Scott Carl blev skadet under opvarmningen. Det gav plads til det unge talent, Tobias Bach, der er hentet op fra ungdomsafdelingen. Han skulle blot bruge godt ½ time, før han rykkede sig fri i venstre side og koldt lagde bolden ind i modsatte hjørne. I starten af 2. halvleg satte han trumf på en god præstation, da han øgede til 2-0.

VSK Aarhus satte sig på spillet med solide præstationer af Marcus Sloth Jørgensen og Oscar Jacobsen på den centrale midtbane. Længere fremme gjorde Lasse Lilbæk en god figur med flere gode oplæg. Forsvaret stod stærk, men alligevel fik Holstebro reduceret ved Magnus Nicolaisen fem minutter før tid. Det slog dog ikke VSK ud af kurs, og i det 89. minut slog Marcus Sloth sejren fast, da han steg til vejr og headede bolden ind til resultatet 3-1.

VSK Aarhus fik således den første sejr og ligger nu nummer 5 med 5 point. Da topholdene alle satte point til, kom VSK tættere på toppen. På søndag spiller VSK mod FA 2000 på Frederiksberg. Der er lagt op til et spændende opgør mod holdet fra Hovedstaden, der i sidste sæson spillede i 2. division.