Menu

SÅ STARTER 3. DIVISION: VSK MØDER OURE PÅ LØRDAG KL. 13

image
02. august 2022 kl. 21:35

SÅ STARTER 3. DIVISION: VSK MØDER OURE PÅ LØRDAG KL. 13

Lørdag den 6. august starter 3. division op. Det bliver en interessant premierekamp på Vejlby stadion, når Svendborg-Oure kommer på besøg. Kampen fløjtes op kl. 13.00.

Lørdagens modstander, S.f.B. Oure har været en enkelt sæson nede at vende i Danmarksserien. Her fejede holdet al modstand til side og blev en suveræn vinder af kreds 3. Sjovt nok vender Oure tilbage til samme Vejlby stadion, hvor de for 13½ måned siden spillede den seneste divisionskamp. Dengang spillede VSK og Oure uafgjort i sæsonens sidste kamp.

Oure er et ungt, velspillende og særdeles talentfuldt hold.  Hvad de muligvis savner i fysisk styrke opvejes af holdets tekniske færdigheder. Talentfabrikken fra Sydfyn er kendt for at producere talentfulde boldspillere. Med udgangspunkt i Oure-skolerne har man historisk skabt verdensstjerner i håndbold – og de senere år er der også skabt talentfulde fodboldspillere. Talentudviklingsmiljøet er også registreret i DBU, som har tildelt klubben 2½ stjerne i licenssystemet. Det betegner stor kvalitet og en klub, der absolut skal regnes med i fremtiden.

Spændende bliver det også at se, om VSK kan følge op på forårets gode resultater. Det resulterede i en 3. plads efter oprykkerne fra Roskilde og Frem. Cheftræner Jens Gjesing og assistenttræner Mads Post er meget tilfreds med at kunne råde over stort set samme trup. Magnus Clemmensen er rejst til Holstebro, hvor han har etableret en klinik for fysioterapi. Men samtidigt vender to ”gamle” kendinge tilbage til VSK. Det er Martinus Mandal og Oscar Scott Carl, der har haft korte ophold i henholdsvis Norge og Brabrand.

Vi ser frem til en underholdende kamp, når den spændende 3. division skydes i gang på lørdag på Vejlby stadion.

Du kan købe billetter til kampen her:

https://vskaarhus.safeticket.dk/81061/3_Division_VSK_-_SFB_Oure_loerdag_6_august_kl_13_00

Hvis du ikke har mulighed for at tage ud at se kampen live - så er her et link til streaming af kampen: https://3-division.dk/streaming/