Menu

STADIG UBESEJRET EFTER TAM KAMP – GANG I MÅLSCORINGEN PÅ LØRDAG?

image
18. august 2022 kl. 15:21

STADIG UBESEJRET EFTER TAM KAMP – GANG I MÅLSCORINGEN PÅ LØRDAG?

Det blev desværre et tamt lokalopgør i lørdags mod Lyseng. Meget symptomatisk sluttede opgøret målløst. VSK kontrollerede kampen, men trods overvægt i spil og chancer fik holdet ikke scoret. Mod slutningen blev der satset offensivt, men i stedet for afgørende chancer til VSK, udnyttede Lyseng sårbarheden bagude til chancer, der dog løb ud i sandet.

På lørdag har VSK en ny chance for at få sæsonens første sejr. Her kommer Holstebro Boldklub på besøg. De kommer med en frisk 3-1 sejr over AB Tårnby. Kampen byder også på et gensyn med et par tidligere VSK-spillere. Formstærke Magnus Clemmensen, der scorede i sidste kamp, og Anders Broe pryder nu på et Holstebro-hold, der er kommet fint fra start efter et års ophold i DS.

3. division er måske ved at knække. Middelfart - med to 4-0 sejre - Vanløse og Young Boys har lagt sig i spidsen med 6 point. Så lørdagens kamp bliver også en test på om VSK skal være med i toppen. Forhåbentlig får VSK hul på bylden, så overvægt i spil giver sig udslag i sprudlende angreb med masser af målchancer og scoringer.

Vi ser frem til en underholdende kamp, der skydes i gang på lørdag kl. 13.30 på Vejlby stadion. Kom endelig ud på stadion og støt op, vi står klar med kolde drikkevarer og velsmagende pølser.

Køb billet til kampen her

https://vskaarhus.safeticket.dk/82049/3_Division_VSK_-_Holstebro

Kampen kan streames her

https://3-division.dk/streaming/

Luk