Menu

To formstærke hold

image
12. oktober 2023 kl. 13:17

To formstærke hold

Lørdagens modstander Holstebro er placeret som nummer 10 med 11 point. Nordvestjyderne har hentet 7 point i de sidste tre kampe. Det er sket med flotte sejre over hhv. Vanløse og Næsby og senest blev det uafgjort mod Oure.

Holstebro har også fået gang i målscoringen. Det skyldes ikke mindst Noah og Anders Iversen, der begge har scoret 4 mål. Ja, faktisk har begge spillere scoret i de sidste tre kampe. Så det er et formstærkt hold, der kommer til Vejlby.

Det er samtidigt et gensyn med to tidligere VSK-spillere, Magnus Clemmensen og Anders Ellemann Broe. Sidstnævnte er vendt tilbage til Holstebro, mens Magnus Clemmensen har etableret sig med en klinik for fysioterapi lige uden for Holstebro.

Holstebro er et effektivt hold. De seneste resultater viser, at holdet ikke behøver at være spilstyrende eller have overvægt af chancer for at skabe gode resultater mod topholdene. Holdet er samtidigt karakteriseret ved et ”Never give up”-instinkt. Det så man bl.a. i weekenden, hvor trods bagud 0-2 alligevel sikrede sig 2-2 mod Oure.

VSK har fået 10 point i de sidste fire kampe. Så fra en placering uden for top-6 er holdet nu rykket op på førstepladsen. Sejren over Vejgaard i lørdags lunede. Der er lagt op til en hård fight. Holstebro er et fysisk stærkt hold, så der skal kæmpes for hver bold, hvis VSK skal fastholde positionen som førerhold i 3. division.

Kampen spilles på VSK´s kunstgræsbane på lørdag d. 14 oktober kl. 13.30 i Vejlby. Du kan købe billetter til kampen på lørdag her: https://vskaarhus.dk/billetter/

Hvis du ikke har mulighed for at se den spændende kamp live – så kan den streames på: https://jfmplay.dk/fodbold

Luk