Menu

Topkamp i Vanløse

image
28. september 2023 kl. 13:57

Topkamp i Vanløse

Lørdag kl. 13 fløjtes der op til, hvad der må betegnes som en topkamp i 3. division. Med et 3-1-nederlag til Holstebro sidste weekend rykkede Vanløse ned på 2. pladsen. VSK slog samtidigt Næsby hjemme med 2-0 og ligger nummer fire.

Vanløse har hidtil vist sig som et af de mest stabile og velspillende hold i 3. division. Med sin boldbesiddende og bolderobrende spil kommer Vanløse frem til mange chancer.

Vanløse er traditionelt også et godt pokalhold. Men den videre færd i pokalturneringen sluttede i tirsdags, da Ishøj efter 120 minutters spil vandt 3-1. Den ordinære kamp sluttede 1-1. For knap tyve år siden vandt Vanløse faktisk pokalturneringen, da klubben foran 20.000 tilskuere i Parken sendte OB tilbage til Odense efter en finalesejr på 5-2. Det var med profilerne Jacob Rossander og brødrene Jan og Bjarne Petterson. Når vi er ved koryfæerne, så var Finn Laudrup i 1960´erne landsholdspiller fra Vanløse IF, og sønnen Michael Laudrup snørede sine første støvler i Vanløse, inden familien flyttede til Vestegnen.

Men tilbage til nutiden. Der er lagt op til en særdeles interessant kamp i Vanløse idrætspark på lørdag. Det er to hold, der lægger vægt på teknisk godt fodboldspil, og efter en række jævnbyrdige kampe de seneste år, er der gensidig respekt for hinandens kvaliteter.

VSK skal forsøge at fastholde de gode takter fra de seneste kampe og ikke mindst weekendens sejrige opgør mod Næsby, hvor en række unge spillere påtog sig ansvar og viste flotte spillemæssige og taktiske kvaliteter. Puggaard og Hausted spiller sig godt ind på holdet, og Casper Gandrup viste prøver på sin tekniske kunnen, og fremme flyder samspillet mellem Nemec og Schjellerup bedre og bedre, så de gør hinanden gode.

Det er også nødvendigt, at hele holdet leverer en 100%-indsats i Vanløse, hvis der skal point med hjem til Aarhus. VSK kommer til at stå over for et godt struktureret og velspillende hjemmehold, der givet vil forsøge at revanchere sig efter denne uges knebne nederlag i henholdsvis turneringen og pokalen.

Der er lagt op til et spændende topopgør på lørdag d. 30 september kl. 13. Resultatet kan give en indikation af, hvordan top-6 kan komme til at tegne sig. Kampen kan overværes live i Vanløse idrætspark. Alternativt kan den live- streames på streamingplatformen: https://3-division.dk/streaming/  

Luk