Menu

Uafgjort topopgør

image
03. oktober 2023 kl. 13:44

Topopgøret mellem Vanløse (nr. 2) og VSK (nr. 4) var meget lige og endte 1-1. Resultatet betød, at begge hold rykkede en plads op i tabellen. Vanløse er nyt tophold, og VSK ligger nu nummer 3 et point efter. Der er kun seks points forskel på nummer 1 og 12 i 3. division.

Der var stor gensidig respekt mellem de to hold. Begge hold stod godt i kæderne, og det var vanskeligt for begge hold at åbne spillet op og skabe de afgørende chancer. Det startede ellers godt. Der var endnu ikke spillet et minut, da Casper Gandrup stoppede et Vanløse-opspil med en god tackling. Den efterfølgende afslutning af Schjellerup blev blokeret til hjørne. Minuttet efter fik Peter Nemec sendt en kompetent afslutning afsted.

Kort efter kom Vanløses anfører Simon Pedersen fri på kanten af straffefeltet. Her måtte Rasmus From ud i en klasseredning allerede i det 3. minut. Vanløse træneren havde valgt at sende to angribere, Marco Vinterberg og August Andersen, frem og lægge tryk på den bageste VSK-kæde. Efter 10 minutter kaldte cheftræner Jens Gjesing stopperparret Frederik Søvndal og Simon Rasmussen ud for at få justeret taktikken.

De to var dårligt nok kommet på plads, da Vanløse i det 12. minut sendte en høj bold fra egen banehalvdel frem mod VSK-feltet, hvor Marco Vinterberg løb dybt og kom i en fin position til afslutning. Han kiksede dog sit spark, så bolden i stedet trillede helt på tværs i feltet, hvor den snød Puggaard og endte ved venstre backen, Oliver Lang, der scorede til 1-0.

Kort efter fik Schjellerup afsluttet lige over mål. Samme Schjellerup kombinerede et par minutter senere med Peter Nemec, der fandt tilbagevendte Malthe Karsberg i et overlap. Casper Gandrup kastede sig frem og var kun få centimeter fra at sparke Karsberg flotte indlæg i nettet.

Det var et indlæg fra højre, der var optakt til udligningen i det 66. minut. Det blev blokeret til hjørne, som indskiftede Thais Damgaard tog sig af. Han havde netop afløst en skadet Gandrup. Damgaards hjørnespark sejlede ned ved bageste stolpe, hvor Peter Nemec dukkede op mellem med- og modspillere og flugtede bolden i nettet til slutresultatet 1-1.

Vanløse ligger nu på førstepladsen, VSK er nummer tre og skal til Vejgaard på lørdag til endnu en topkamp. Aalborgenserne har 14 point lige som VSK. Næsten alle kampe i den jævnbyrdige 3. division er nu topkampe. Fra VSK på 3. pladsen er der kun et point ned til Avarta, der ligger nummer syv med 13 point.