Menu

Uhyggelig tæt

image
19. oktober 2023 kl. 13:07

Uhyggelig tæt

Der er nu spillet 11 kampe i 3. division. Det betyder, at halvdelen af grundspillet er afviklet, og man har mødt alle hold. Konklusion er, at alle hold kan slå alle – og det gør de tilsyneladende. Senest så man det i weekenden, hvor VSK på hjemmebane løb ind i et nederlag, da Holstebro vandt 0-1 på et straffespark midt i 2. halvleg. Udeholdet sikrede sig sejren, da den tidligere VSK-spiller Magnus Clemmensen trak et straffespark, som Noah Iversen scorede på.

Trods nederlaget indtager VSK alligevel førstepladsen efter de første 11 kampe. Med 17 point kan VSK konstatere, at holdet kun er et point fra Frem på syvendepladsen, og der er kun tre point ned til Holstebro på en nedrykningsplads. Det er en helt uhyggelig tæt 3. division i år.

Heldigvis har fodboldspillere ofte muligheden for at tage revanche i den efterfølgende kamp ugen efter. Der er således lagt op til en meget interessant kamp, når VSK på lørdag møder Næsby i Odense. Det er 3. divisions to mest rutinerede hold. Begge hold har spillet ni ud af de seneste ti sæsoner i samme række. Så det er to hold med stort kendskab til hinanden. De to hold spiller ofte tætte og intense kampe.

I den tætte 3. division er Næsby placeret som nummer ni, men holdet er kun tre point efter VSK. Næsby kommer med en frisk sejr på udebane over bundholdet Holbæk. Her vandt fynboerne 2-3 efter Holbæk havde været foran to gange. Igen var det Rasmus Nissen og Martin Lund som scorede de afgørende mål for fynboerne.

Der er lagt op til et spændende opgør på den gode og hyggelige bane i Næsby, hvor der ud over de fysiske og taktiske elementer sikkert også bliver brug for at forberede sig på de udfordringer, som det varslede stormvejr kan give.

Kampen spilles på lørdag d. 21 oktober kl. 14 på ALPI Arena Næsby. Hvis du ikke kan overvære kampen i det fynske, kan kampen streames på JFM.

Luk