Menu

VELKOMMEN TIL BRANDVARME ISHØJ…

image
01. september 2022 kl. 14:54

VELKOMMEN TIL BRANDVARME ISHØJ…

Lørdagens modstander på Vejlby stadion er brandvarme Ishøj fra den københavnske vestegn. Det er et ambitiøst oprykkerhold, der fortsætter med at ride på succesbølgen. Efter flere år i toppen af DS, vandt Ishøj suverænt DS med 9 point ned til nr. 2. Holdet spiller nu for første gang i 3. division. Og hvilken start Ishøj har fået. Med 7 point ligger Ishøj lige under den absolutte top. Det er således nogle selvtillidsfulde spillere, der tager turen til Aarhus lørdag. I sidste weekend gav Ishøj vores bysbørn fra Lyseng en reel lussing på 5-1, og onsdag aften sikrede Ishøj sig videre deltagelse i Pokalen med en klar sejr over Brønshøj. Farlige Mohamed Azaqouin startede med et vaskeægte hattrick og grundlagde dermed endnu en 5-1 sejr.

Selvom Ishøj er et nyt hold i divisionerne rummer holdet en del rutinerede spillere, bl.a. Daniel Stückler og Ricki Olsen (søn af legenden Lars), der begge har spillet i superligaen for Brøndby. Træner Erdogan har ligeledes tidligere divisions-erfaring. Med en ny forretningsmodel, der bliver bakket op af både det lokale erhvervsliv og den politiske side er klubben, der er en sammenslutning af SB50 og IB, i stand til at tiltrække både talenter og mere rutinerede spillere. Klubben har også god tilskueropbakning, så fanbussen er også klar til at køre mod Jylland på lørdag. Meget apropos har Ishøj fået sine 7 point med to sejre over jyske hold (Lyseng og 0-1 i Silkeborg mod YB) samt uafgjort i Næsby i premierekampen.

På Vejlby stadion kan man se frem til at byde velkommen til et ambitiøst hold med store individualister, der gerne vil spille offensivt. Der er lagt op til en seværdig og underholdende kamp. Men det kræver, at VSK stiller op med en helt anden indstilling, end tilfældet var i søndags mod FA 2000. Kasper Green Pedersen træder igen ind på holdet, og det forventes, at nogle af de skadede spillere bliver klar. Det bliver derfor spændende at se, hvordan cheftræner Jens Gjesing lægger taktikken og hvilke spillere, han vælger at starte med. Det kræver i hvert tilfælde en koncentreret indsats, hvis VSK skal sætte en kæp i hjulet for det ambitiøse hold fra Vestegnen.

Mød op på Vejlby stadion på lørdag kl. 13.30, så der kan komme en god modvægt til opbakningen fra de københavnske fans. Vi sørger for, at der er pølser på grillen og kolde drikkevarer.

VSK kan komme tilbage på sporet: Ved Samlet Kraft..!

Køb billet til kampen her:  

https://vskaarhus.safeticket.dk/82593/3_division_VSK_-_Ishoej

Kampen kan streames her:

https://3-division.dk/streaming/

Luk