Menu

VI SER FREM TIL ET SPÆNDENDE FORÅR

image
10. marts 2023 kl. 12:25

VI SER FREM TIL ET SPÆNDENDE FORÅR

VSK´s 3. division drager lørdag morgen til Hovedstaden, hvor forårssæsonen skydes i gang kl 14. VSK møder AB Tårnby på Vestamager. Efter næsten 4 måneders pause bliver det spændende at komme i gang. Når man kigger på 3. division har en række klubber oprustet kraftigt i løbet af vinteren. Det gælder også AB Tårnby, der har forstærket holdet og ønsker en mere spilstyrende rolle i bestræbelserne på at sikre positionen som divisionshold. Angrebsmæssigt er holdet stadigt bygget op omkring Benjamin Warlo, der har scoret 8 mål i efteråret.

Hos VSK har man valgt at satse på kontinuitet og stort set bevaret samme spillertrup. Holdet er dog suppleret med 3-4 nye spillere, som falder godt ind i truppen. Ligesom i de øvrige divisioner kan man se frem til et utroligt spændende forår, hvor resultaterne i de næste seks kampe i slutspillet afgør, hvem der kvalificerer sig til henholdsvis opryknings- og kvalifikationsspillet. Umiddelbart ser det ud til, at 3. division er knækket over i to, hvor de syv øverste hold kæmper om at komme i oprykningsspillet.

Efterårets resultater og turneringsplanlægningen står det klart, at VSK efter kampen mod AB Tårnby i de sidste fem kampe møder hold, der pt. er placeret i top-5. Der lagt op til et spændende opgør på Vestamager. I efterårets kamp vandt VSK 1-0 på et mål af Oskar Scott Carl i kampens indledende fase. Tårnby lugter point og Amagerkanerne har ligesom VSK brug for point, så der er lagt op til en hård fight.

Hvis du ikke tager til Hovedstaden, kan du følge kampen på Live- stream lørdag kl. 14 på:

https://3-division.dk/streaming/

Luk